BREATHE IN SUFFERING: “A Call To Redemption”

Χαίρομαι πολύ να βλέπω του συμπατριώτες μου να φτιάχνουν όμορφες δουλειές. Ξεκινώντας από το εξώφυλλο, που μου φέρνει στο μυαλό το κοριτσάκι από το “Alisson Hell” των Annihilator, να πω ένα τεράστιο Μ Π Ρ Α Β Ο! Είναι ιδιαίτερα περιποιημένο και δίνει έξτρα ώθηση στο εγχείρημα.

H μουσική είναι εμπνευσμένη από τη συνέχεια που έδωσαν οι Pantera στο thrash metal και θυμίζει αρκετά άλλους μεγάλους του χώρου, όπως οι Lamb of God και οι Chimaira.

Τα φωνητικά σκισμένα ως επί το πλείστον, κάπου κάπου βαραίνουν, και οι κιθάρες κάποιες φορές φαίνονται να κάνουν αφιέρωμα στους Slayer.

Ένα σφηνάκι δυνατών συναισθημάτων που σίγουρα μπορεί να γίνει μπουκάλι ολόκληρο στο μέλλον και όλοι εμείς οι metalheads θα πίνουμε άσπρο πάτο. Με ρυθμούς στα τύμπανα που σε κάνουν να αναπηδάς μανιασμένα στο μωσαϊκό του σαλονιού σου, οι Breath in Suffering ήρθαν για να μείνουν.

Με μάγεψε ειδικά το “Subliminal Sins” και μπορεί να μαγέψει και εσάς, αφού οι Αθηναίοι deathmetalers προσφέρουν το ΕΡ για download στη σελίδα τους στο facebook! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ!

484

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.