NEAR MIND: “Demo 2012”

Και ο γραφών πατάει το κομβίο της αναπαραγωγής. Μουσική μοντέρνας κοπής πετάγεται στον αιθέρα με επιρροές, όπως λένε και οι ίδιοι, από Korn και Deftones.

Όχι απαραίτητα κακό αυτό, αλλά από την στιγμή που ο ιδρυτής των Near Mind, Nathan Black, ανοίγει το στόμα του αρχίζουν τα προβλήματα. Δεν είναι το ότι το παλικάρι είναι κακό στο να τραγουδάει, αλλά η σπιτική παραγωγή τους τον αφήνει ξεκρέμαστο και έτσι, όλες οι συχνότητες από τα λαρύγγια του που δεν έχουν θέση να ακούγονται, γίνονται έντονα αντιληπτές και σε αποπροσανατολίζουν από τις, ίσως, όμορφες ιδέες τους μουσικά. Έχοντας κερδίσει και διαγωνισμό, με έπαθλο την εμφάνιση στο Youth Stage του River Party, κόσμος αρκετός τους είδε και δεν μπορώ να πω πως θα χαρεί ιδιαίτερα αν ακούσει το demo.

Προτείνω προσπάθεια δημιουργίας πιο επαγγελματικής δουλειάς, που θα δώσει ένα μεγαλύτερο χώρο για κριτική. Δε θα το παίξω Ψινάκης και θα τους περιμένω με την επόμενη κυκλοφορία, να ακούσω κάτι πιο δουλεμένο σαν παραγωγή και φωνητικά να καλύπτονται τα τυχόν κακά του σημεία.

435

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.