HEART ATTACK: “Promo”

Ε, λοιπόν ένα έχω να πω! Μπράβο! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που μαζεύτηκαν, έκαναν μια μουσική ομάδα και ονομάστηκαν Heart Attack! Έτσι, τέτοια ν’ ακούω και ας παθαίνω καρδιακή προσβολή από τη χαρά μου!

Ο Γιώργος Δριμυλής, “αρχηγός” και τραγουδιστής της μπάντας με προϋπηρεσία στους Raging Storm, σκέπτεται μαζί με τους υπόλοιπους μάγκες να μας δώσει μέχρι τέλος του χρόνου ένα full length άλμπουμ και γι’ αυτό τώρα ας πούμε δοκιμαστικά, προωθούν αυτό το promo ώστε να δουν αν και πως θα αντιδράσει ο κόσμος. 

Ε, λοιπόν καλά κάνουν! Με ανυπομονησία θα περιμένω ν’ ακούσω και τα υπόλοιπα τραγούδια, μιας και τούτο το promo αποτελείται μόνο από 4 κομματάρες, με κυρίαρχη στ’ αφτιά μου το “Playing with Fire” aka “μ’ αρέσουν και οι Megadeth πολύ- Γιώργος”! Καλά μη βαράτε, αλλά σε αυτό το κομμάτι μου ήρθε στο μυαλό κάτι από Mustaine τι να κάνω;

Η μπάντα παίζει ένα heavy/ελαφρός power metal, με άφθονη μελωδικότητα, πιασάρικους ρυθμούς και με επιρροές από πολλά πραγματάκια απ’ ότι αισθάνθηκα, πέρα από την παραπάνω παρατήρηση μου! Τα πλήκτρα της Lila Moka κατά τη ταπεινή μου γνώμη απογειώνουν ακόμη περισσότερο αυτό που οι Heart Attack θέλουν να δώσουν και το αποτέλεσμα καταλήγει να είναι πολύ άνω του μετρίου! Με λίγη δουλίτσα ακόμη στα φωνητικά, στη παραγωγή και στο όλο δέσιμο της μπάντας, θα έχουμε να λέμε!

Για την ιστορία, οι Heart Attack είναι οι Γιώργος Δριμυλής (voc), Γιώργος Πατελής (bass), Στέφανος Γεωργιτσόπουλος (κιθάρα), Μαριανίκη Τόκα (drums!), Teo Ross (κιθάρα) και Lila Moka (πλήκτρα) και αν οι φόβοι μου επιβεβαιωθούν, θα υπάρξουν αρκετά κρούσματα καρδιακών επεισοδίων! Μπράβο μάγκες! Για να δούμε σε τι μπορείτε να εξελιχτείτε..!

438