DORO: “Under My Skin”

Το “Under my Skin” δεν είναι τιποτ’ άλλο, από μια ακόμη περιεκτική συλλογή από τις καλύτερες όπως ήταν φυσικό μουσικές στιγμές, της εκ Γερμανίας ξανθιάς metal θεάς Doro!

Κι επειδή τα λόγια για τη Doro είναι περιττά, μιας και η ιστορία της από τους θρυλικούς Warlock μέχρι και σήμερα είναι χιλιοειπωμένη, θα περάσω στο ψητό αμέσως, λέγοντας απλά πως το “Under my Skin” προορίζεται για τους νέους οπαδούς της Doro ή για εκείνους που δεν έχουν στη κατοχή τους τη πλήρη δισκογραφία της.

Το διπλό cd set περιέχει 32 κομμάτια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της Pesch και τολμώ να παραδεχτώ πως βρισκόμενα σε ένα πολυτελές και προσεγμένο πακετάκι, το οποίο με την προσθήκη κάποιων σπάνιων φωτογραφιών και σημειώσεων την ίδιας της Doro και ορισμένων multimedia bonus videos, μετατρέπει το “Under my Skin” σε μία πολύ δελεαστική αγορά!

Τα “All We Are”, “Fur Immer”, “Angel in the Dark”, “The Night of the Warlock”, είναι ορισμένα από τα κομμάτια που θα σας κάνουν παρέα ακούγοντας το best of, ή το άλμπουμ φόρο τιμής θα έλεγα καλύτερα για τα 25 χρόνια προσφοράς της ξανθιάς θεάς στο χώρο του ατόφιου heavy metal!

Μετά το τελευταίο της full album “Raise your Fist” και τώρα το “Under My Skin”, η Doro δηλώνει κάτι παραπάνω από ενεργή και παρούσα στα σημερινά metal δρώμενα! Και μιας και μας έχει τιμήσει τόσα χρόνια με τη παρουσία της, δεν έχουμε πάρα να τη τιμήσουμε κι εμείς με την απόκτηση τούτου του άλμπουμ!

Απολάυστε άφοβα κι ελεύθερα, μιας και είναι από λίγους καλλιτέχνες που ξέρεις σίγουρα ότι μόνο κάτι καλό θ’ ακούσεις!

439