Heathendom/ The Silent Rage/ Mortem Atra live στην Κύπρο!

H Metal Attack Cyprus Παρουσιάζει:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Heathendom
The Silent Rage
Mortem Atra

Kingston Rock City
Λεμεσός

Οι dark power metallers Heathendom επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο έχοντας μαζί στις αποσκευές τους τα δύο άλμπουμ τους, “Nescience” (2008, Metal On Metal Records) & “The Symbolist” (2011, Metal On Metal Records), από τα οποία και θα μας παρουσιάσουν υλικό. Από την δημιουργία τους το 1998 μέχρι τώρα πέραν των δύο δίσκων, η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο demo το 2005 (το οποίο κυκλοφόρησε σε βινύλιο το 2009 από την Metal On Metal) ενώ σημαντικές αποτελούν οι διακρίσεις της μπάντας αφού έχουν ήδη μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως είναι οι Solitude Aeturnus, οι  Manilla Road, οι Memory Garden, οι Isole, οι Amon Amarth, οι Pagan Altar, οι Tygers Of Pan Tag, οι Shadowkeep κ.α. Η μπάντα δουλεύει παράλληλα σε νέο υλικό.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν οι power metallers The Silent Rage, οι οποίοι από το 2006 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δυο EPs (The Silent Rage, 2009 & Harvester Of Souls, 2011) ενώ σημαντικές στιγμές στην μέχρι τώρα πορεία τους έχουν σταθεί οι support εμφανίσεις τους με Shadow Gallery, Rage & Grave Digger. Αυτή τη περίοδο η μπάντα συνθέτει το υλικό το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο της δίσκο, ο οποίος θα ονομάζεται “Inner Scars”. Η τωρινή της σύνθεση αποτελείται από τους Νίκο Σιγλίδη στην κιθάρα & δεύτερα φωνητικά, τον Διονύση Κόντη στα lead φωνητικά, τον Σταύρο Τσιλιβαράκο στο μπάσο και τον Σταμάτη Κατσαφάδο στα τύμπανα ενώ σύντομα η μπάντα επρόκειτο να ανακοινώσει τον νέο lead κιθαρίστα της.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Mortem Atra, οι οποίοι ιδρύθηκαν τον Νοέμβριο του 2011 στη Λεμεσό. Μια ομάδα μουσικών, που αν και λίγα χρόνια στο χώρο της μουσικής κατάφεραν να ενώσουν τις γνώσεις τους και να δημιουργήσουν την μπάντα αυτή. Οι Mortem Atra ξεκίνησαν με στόχο τους να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στο κοινό της Κύπρου αρχικά ένα είδος της metal μουσικής σκηνής που δεν προβλήθηκε  προηγουμένως – ένας συνδυασμός από Melodic, Death και Doom στοιχεία. Η μπάντα αποτελείται από τους Τάκη Gorestoned στα φωνητικά, Χριστίνα Παπατζιάκου στα πλήκτρα & τα φωνητικά, τον Γιώργο Gflesh στα τύμπανα, Μάριο Γαβριηλίδη στην ρυθμική και lead κιθάρα, τον Βαλάντη Παύλου στην ρυθμική και lead κιθάρα και τον Κρίστη Λοϊζίδη στο μπάσο.

Τα εισιτήρια του live προπωλούνται στους εξής χώρους: Neverland, Rocka Rolla, Kingston Rock City, Rolling Stone, Motor Bar

Η τιμή τους είναι 15€ ενώ στο ταμείο θα είναι 18€

Ώρα έναρξης: 20:00μμ

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Heathendom
http://www.heathendom.gr/
http://www.myspace.com/heathendom
http://www.facebook.com/heathendom

The Silent Rage
http://www.reverbnation.com/thesilentrage 
http://www.facebook.com/pages/The-Silent-Rage/406261865458

Mortem Atra
http://www.facebook.com/pages/Mortem-Atra-Official/230874790321813?ref=ts&__adt=2
http://www.reverbnation.com/mortematra

256