EKTOMORF: “The Acoustic”

Σε ένα πράγμα έχουν δίκιο να καυχιούνται οι Ούγγροι Ektomorf! Αυτό είναι όντως ένα από τα δυνατότερα “ακουστικά” άλμπουμ που έχω ακούσει! Συγκρινόμενο με τις δουλειές της μπάντας, σίγουρα είναι πιο χαλαρό, μα πιστέψτε με έχω ακούσει official άλμπουμ από μπάντες που ακούγονται ηχητικά ακριβώς το ίδιο και νιώθουν πως έχουν δημιουργήσει την εσχάτη καφρίλα!

Τι προσφέρει λοιπόν το The Acoustic στους οπαδούς; Πέντε νέα κομμάτια, ειδικά κατασκευασμένα από το δημιουργό Zoli για τούτη τη κυκλοφορία, αλλά και 2 cover songs, το ένα στο πασίγνωστο Simple Man των Lynyrd Skynyrd και το δεύτερο “Folsom Prison Blues” του country/blues καλλιτέχνη Johnny Cash!

Μετά το “Sea of My Misery”, ήταν προφανές ότι κάτι ανάλογο θα λειτουργούσε θετικά και όπως φαίνεται.. λειτούργησε!

Οκ μπορεί να μην είναι thrash καταιγισμός, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία για τους οπαδούς της μπάντας έστω, να σνομπάρουν το “The Acoustic, αφού είναι τίμιο! Ούτε ριζική αλλαγή στον ήχο τους είναι, ούτε ξεπούλημα, ούτε καμία φλώρικη προσέγγιση της ευαίσθητης πλευράς των Ektomorf!

Απλά είναι κάτι διαφορετικό, μια extra κυκλοφορία και όχι μια συνέχεια της μπάντας, που όμως πραγματικά τιμά την ίδια αλλά και τους οπαδούς της, αφού αναδεικνύει όχι μόνο τις ικανότητες, αλλά και τις ρίζες της! Οι οπαδοί βουτήξτε το χαλαρά!


448