CHAINED AND DESPERATE: "Divine Authority Abolishment"

Μετά από δέκα χρόνια δεμένη στο υγρό και παγωμένο χώμα, η μπάντα από τα μέρη μας, είπε να σηκωθεί από το τάφο και απεγνωσμένα να στοιχειώσει ξανά τις σκοτεινές, άναστρες νύχτες μας! Δέκα χρόνια ήταν αρκετά και η μπάντα χρειάζεται ξανά τροφοδοσία από αίμα και ζεστά σπλάχνα!

Με το “Divine Authority Abolishment” πλησιάζουν πολύ κοντά σε αυτό, αφού το black metal που παίζουν περιέχει αρκετούς πειραματισμούς, με την έννοια των επιρροών από άλλες μπάντες, αλλά παραμένει νηπενθές, σκοτεινό και νοσηρό επίσης! Θα ακούσεις “στιγμές” από Bathory, Candlemass, Rotting Christ, Satyricon, ακόμη και περάσματα από N.W.O.B.H.M μπάντες!

Οι κύριοι C.M Ain, στα πιο brutal/scream και Κώστας Μακρής στα πιο “απλά” φωνητικά δίνουν και στα δέκα κομμάτια της δουλειάς αυτής, εξαίρετη ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τις μελωδικές και προς το heavy κιθάρες, μπορούν να “πιάσουν” στο αγκίστρι τους και άλλους ανυποψίαστους ακροατές!

Αυτό λοιπόν είναι το δεύτερο full-length album των Chained and Desperate και παρότι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να εξελιχτούν και να αναρριχηθούν σε μεγαλύτερα μουσικά ύψη, αξίζει και με το παραπάνω να τους δώσετε μια ευκαιρία, ιδιαίτερα εκείνοι που ψάχνουν να βρουν τη παλιά, χαμένη προ πολλού αραχνιασμένη αίγλη και τον “true” black metal ήχο!


464