Οι Αμερικανοί prog metallers Sons Of Apollo κυκλοφόρησαν πρόσφατα το νέο live album τους “Live With The Plovdiv Psychotic Symphony” (μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ τη κριτική του) μέσω της InsideOut Music και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για τη διασκευή στο “Comfortably Numb” των Pink Floyd με τη φωνή του πρώην Dream Theater drummer Mike Portnoy. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

H tracklist του “Live With The Plovdiv Psychotic Symphony” ειναι:
CD 1:
01.God Of The Sun
02.Signs Of The Time
03.Divine Addiction
04.That Metal Show Theme
05.Just Let Me Breathe
06.Billy Sheehan Bass Solo
07.Lost In Oblivion
08.Jeff Scott Soto Solo Spot (“The Prophet’s Song” / “Save Me”)
10.The Pink Panther Theme
11.Opus Maximus

CD 2:
02.Gates Of Babylon
04.Dream On
05.Diary Of A Madman
06.Comfortably Numb
07.The Show Must Go On
08.Hell’s Kitchen
09.Derek Sherinian Keyboard Solo
10.Lines In The Sand

CD 3:
01.Bumblefoot Guitar Spot
02.And The Cradle Will Rock
03.Coming Home

Οι Sons Of Apollo είναι οι:
Jeff Scott Soto – φωνητικά
Billy Sheehan – μπάσο
Mike Portnoy – drums
Ron Thal – κιθάρες
Derek Sherinian – keyboards