CHECK THESE OUT!

“Σεμνή κατά πάντα η μουσική θεών εύρημα ούσα” είχε πει πριν χιλιάδες χρόνια ο Πλούταρχος! Και εμείς συνεχίζουμε να την υπηρετούμε πιστά. Διαλέξαμε μερικά νέα audio/video clips για να είστε όσο πιο ενημερωμένοι γίνεται.

Οι Γερμανοί extreme metallers Eisregen έχουν έτοιμο το 13ο  album τους. Ο τίτλος του θα είναι “Knochentorte” και θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου μέσω της Massacre Records. 

https://www.facebook.com/eisregen.official/

Οι Ταϊβανέζοι melodic deathsterd metallers Chthonic θα κυκλοφορήσουν το 9ο album τους. Ο τίτλος του θα είναι “Battlefields Of Asura” και θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου από την Spinefarm Records.

https://www.facebook.com/chthonictw/

Οι Αμερικανοί  heavy metallers Skull Pit ντεμπουτάρουν με το ομώνυμο album τους.Το “Skull Pit” θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου μέσω της Metal Blade Records.

https://www.facebook.com/skullpitofficial/

Από τη Φινλανδία μας έρχονται οι melodic deathsters Re-Armed και μας προσφέρουν το video clip του κομματιού τους “Built To Last” από το τρίτο τους album “The Era of Precarity” που κυκλοφόρησε το 2016.

https://www.facebook.com/rearmed/

Οι Αμερικάνοι symphonic deathsters Raphemets Well θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, “The Elder’s Anthology” στις 26 Οκτωβρίου μέσω της Test Your Metal Records.

https://www.facebook.com/Rapheumetswell/

431