BELZEBUBS: “Blackened Call” 7’

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως γουστάρω αφάνταστα το Belzebubs, το χιουμοριστικό comic strip με τους αγαπημένους μαυρομέταλους σατανάδες, αλλά πραγματικά δεν βλέπω το λόγο που στείλανε για review αυτή  την κυκλοφορία.

Το “Blackened Call” είναι ένα πολύ συμπαθητικό κομμάτι εμπορικού και μελωδικού black metal για όσους γουστάρουνε Abbath, Be’lakor και τα συναφή, γραμμένο και παιγμένο υποτίθεται από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ακολουθώντας ένα Gorillaz μονοπάτι (ποιοι είναι οι πραγματικοί μουσικοί δεν έχω ιδέα), και συνοδεύεται από ένα ορχηστικό b-side για filler.

Οκ, όλα καλά, αλλά δεν βλέπω το λόγο να το αγοράσει κάποιος μόνο του σαν σινγκλάκι, θα είχε νόημα αν ερχόταν πακέτο με κάποια deluxe έκδοση του βιβλίου με τα comic, αλλά έτσι σκέτο κάπως δεν μου κάθεται. Μόνο για υπερ-fan και συλλέκτες λοιπόν, εκτός και αν το πετύχετε κάπου από σπόντα σε καλή τιμή ή αν το πάρετε πακέτο με το βιβλίο.

572

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.