MOTORJESUS: “Race To Resurrection”

(χειραψία) Χάρηκα πολύ! Αυτή είναι η πρώτη επίσημη μου συνάντηση με τους Γερμανούς Motorjesus και το παρόν είναι η πέμπτη ολοκληρωμένη τους κυκλοφορία.

Έχοντας κάνει πολύ θετική εντύπωση στον μουσικό τύπο με το προηγούμενο “Electric Revelation”, που τους έστειλε και σε festivals, συνεργάζονται και πάλι με τον Σουηδό παραγωγό Dan Swano (μια από τις μεγάλες μορφές του New Wave of Swedish Death Metal) και κυκλοφορούν ένα δίσκο με χρυσαφένια παραγωγή.

Λόγω ίσως και της καταγωγής του παραγωγού, το αποτέλεσμα του “Race To Resurrection” μοιάζει πολύ με τους Mustasch, αλλά και με την hard rock εποχή των Spiritual Beggars.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι stoner! Είναι κεφάτο απλό heavy rock ‘n’ roll για εκείνους που γκαζώνουν στο κίτρινο φανάρι, τραβούν χειρόφρενο στις στροφές και δεν τηρούν ποτέ τα όρια ταχύτητας. Οκ, κάνει και για τους υπόλοιπους, αλλά ίσως τους αναγκάσει να παραβιάσουν για λίγο τον Κ.Ο.Κ.

Πιασάρικες μελωδίες, κολλητικά ρεφρέν, καθόλου κοιλιά και ένα album που σίγουρα θα μείνει κοντά στο στερεοφωνικό του κάθε ιδρωμένου σκληροροκά. Καυτά riffs, στυγνά solos, όμορφα φωνητικά, σταθερά τύμπανα και στυγερό μπάσο. Οι τρεις τύποι από το Gladbach ξέρουν να σε σηκώνουν από την καρέκλα και να τρέχεις να βρεις ανοικτό περίπτερο για μπίρες και τσιγάρα! Μην ξεχάσεις όμως τα κλειδιά πίσω από την πόρτα. True Story!
 
Highlights: “King Collider”, “Re-ignite”, “The Infernal”, “Engines of War”, “The chase”

953

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2118 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.