MORBID EVILS: “Deceases”

Γουστάρεις βαλτώδεις καταστάσεις;
Δε σου φτάνει η ζέστη και θέλεις κι άλλο;
Σε πωρώνει το λιοπύρι και σου αρέσει να ιδρώνεις αργά και βασανιστικά;

Το νέο full length των Morbid Evils είναι εδώ για να γεμίσει τα σπλάχνα σου με sludgαριστό doom και να ανεβάσει τη θερμοκρασία όποιου δωματίου κι αν βρίσκεσαι.

Αργό tempo, πένθιμη ατμόσφαιρα (στα όρια του funeral doom), χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες, brutal φωνητικά απευθείας από το βάλτο και μεγάλες συνθέσεις που σέρνονται σαν πτώμα που οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Το “Deceases” είναι ένας αξιοπρεπέστατος δίσκος, ο οποίος θα βρει νόημα στη σάπια αγκαλιά όσων αγαπούν το doom τους πένθιμο, βλοσυρό και “βρώμικο”. Δεν πρωτοτυπεί, αλλά φροντίζει να γεμίσει με fuzz τα ηχεία σου, κάνοντας τον τζίτζικα να σκάει μια και καλή.

Άλλωστε, οι συνθέσεις εξελίσσονται με τέτοια βραδύτητα που όχι μόνο σιγοντάρουν τον καύσωνα, αλλά ενδεχομένως να τον προκαλούν κιόλας.

Βάλε λοιπόν μέσα στο κατακαλόκαιρο τη νέα δουλειά των Morbid Evils να παίζει κι ακόμη και τα ερκοντίσιο θα λιώσουν…

418

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.