35- Violent Revolution

Καθαρά Δευτέρα σήμερα, στην πιο “βρώμικη” οικονομικά περίοδο της Ελλάδας. Φέτος προβλέπονται περικοπές στις λαγάνες όπως και στον χαλβά, με εντολή της Τρόικας, ενώ όσοι υπολογίζατε να πετάξετε χαρταετό, προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε, μιας και είναι ζήτημα χρόνου να κοστολογηθεί ο αέρας προκειμένου να μειωθεί το χρέος.

Rock-a Parmezana
σερβίρει ο
Στέφανος Στεφανόπουλος

KREATOR:
“Violent Revolution”

Παρόλα αυτά φήμες θέλουν τους κυβερνόντες να κυκλοφορούν χτες, με τα καθημερινής χρήσης κοστούμια τους, στα στενά της Πάτρας, γιορτάζοντας και αυτοί έτσι την τελευταία Κυριακή των Αποκριών. Δυστυχώς όμως, αναβλήθηκε η στέψη του “βασιλιά καρνάβαλου”, καθώς υπήρξε ισοψηφία μεταξύ των πολιτικών κομμάτων. Αναμένεται σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να διευθετηθεί το ζήτημα…

Διέρρευσε στο internet και το περιβόητο video όπου αστυνομικός της ομάδας Δέλτα προσπαθεί να πατήσει διαδηλωτές, με αποτέλεσμα το κεφάλι του να γίνει αποδέκτης μια βόμβας μολότοφ. Και αυτό ήταν το μόνο που έδειξαν τα media. Ούτε την πορεία, ούτε το πλήθος του κόσμου που προσπαθεί να εναντιωθεί στα νέα μέτρα που επιβάλλει η Ευρώπη, με την ανοχή του Γιωργάκη. Αλλά τι να κάνει και αυτός; Ευνουχισμένος είναι και πράττει ότι του λένε οι “άνωθεν”.

Υπάρχει και άλλο αποκαλυπτικό video, από Μυτιλήνη μεριά αυτή τη φορά, που ουσιαστικά ξεβρακώνει τους ΜΑΤατζήδες, καθώς δείχνει το πώς ένας από αυτούς αναίτια πετάει καπνογόνο σημαδεύοντας το σώμα μιας φοιτήτριας! Αχ, πόσο καμαρώνουν μερικές μανούλες στην Ελλάδα! Θα λένε στις φίλες τους: “να, τον βλέπεις αυτόν εκεί που χτυπάει αλύπητα πολίτες και πετάει δακρυγόνα; Ο Γιός μου είναι”! Άνδρες με τα όλα τους σου λέω! Με τα κλομπ, τις ασπίδες τους, τα (ληγμένα) χημικά τους και το νταηλίκι!

Και όμως, η επανάσταση έχει κάνει αίσθηση και κανένας πλέον υπουργός δε μπορεί να κάνει ήσυχος τη βόλτα του. Και γιατί άλλωστε;  Με τόσα χρήματα που τρώνε ασταμάτητα όλοι αυτοί (πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, κίτρινοι), στην ουσία μόνοι τους έφεραν τους εαυτούς τους σε αυτήν την κατάσταση! Ο δε, George γιουχαρίστηκε στο εξωτερικό, το ίδιο και ο Πάγκαλος. Και έπεται συνέχεια, αυτό είναι σίγουρο! Έχε χάρη που τα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα, αλλιώς το κύμα οργής θα ήταν μεγαλύτερο.

rocka35

Το τραγελαφικό με τα όσα διαδραματίστηκαν στις ομιλίες Γιωργάκη και Θόδωρα, είναι το ότι είχαν το θράσος να ζητήσουν διάλογο! Ποιοι; Οι “αποφασίζομεν και διατάζομεν δια το καλόν της τσέπης μας και μόνον”! Όχι κύριοι, ο διάλογος έχει θέση στο δημοκρατικό πολίτευμα και όλο αυτό το τσίρκο που εσείς ονομάζετε “πολιτική”, ουδεμία σχέση έχει με αυτό! Το μονοπάτι που έχετε επιλέξει είναι αυτό του ανόθευτου τραμπουκισμού και σας έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι και οσονούπω, στο κατόπι!

Εδώ που τα λέμε βέβαια, οι φοιτητές του εξωτερικού μας έχουν βάλει τα γυαλιά! Μπράβο τους για αυτό, αλλά να μην ξεχνάμε πως εκεί δεν κάνουν κουμάντο στα media τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, οπότε διαρρέουν εύκολα οι ειδήσεις. Επίσης, κάτι μου λέει πως κανένας από τους 300 της βουλής δεν έχει internet, γιατί δε γίνεται σύσσωμος ο ηλεκτρονικός τύπος (εξαιρούνται φυσικά λογής site που εξυπηρετούν συγκεκριμένες παρατάξεις) να τους βομβαρδίζει καθημερινά και εκείνοι να μην το καταλαβαίνουν. Τα έρημα τα παιδιά τους πάντως λυπάμαι! Άπαξ και βρεθούν κατά τύχη σε παρέα που δεν “τα σπάει” στην Εκάλη και στη Γλυφάδα, έχουν να φάνε χοντρό… δούλεμα!

Σαν και αυτό που ρίχνει ο Πάγκαλος, καλή ώρα, που μετά τον κάζο που έφαγε στη Γαλλία, βολοδέρνει στα κανάλια και (τολμάει να) μιλάει για “οργανωμένο σχέδιο που πλήττει την κυβέρνηση, καθοδηγούμενο από την αριστερά”. Τι μας λες βρε Θόδωρα; Όποιος δηλαδή δε σε συμπαθεί και σε γιουχάρει είναι βαλτός; Βρε συ, μην προβληματίζεσαι τόσο! Δε βρέχει άλλωστε, απλά σε φτύνουν!

Για να επανέλθω όμως στο θέμα του αστυνομικού, με πόσο άραγε να πέρασε ο συγκεκριμένος το ψυχολογικό τεστ που απαιτείται; Διότι για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες βίαιων συμπεριφορών οι οποίες λογικό είναι να έχουν ως αποτέλεσμα την αναπαραγωγή τους! Όταν ο συγκεκριμένος “μπάτσος” βάζει στόχο και κυνηγάει διαδηλωτή για να τον χτυπήσει, επόμενο δεν είναι να βρεθεί σε ανάλογη θέση; Ή μήπως το προνόμιο του “μάγκα” το έχει κάθε αποτυχημένο όργανο της εξουσίας;

rocka35

Στο ίδιο video κάποιο παλικάρι φωνάζει “σκοτώστε τον”, εννοώντας τον αστυνομικό. Είδατε σε ποιο σημείο έχουν φτάσει μερικοί; Στο πρόσωπο ορισμένων “μπάτσων” καθρεφτίζεται η δίψα για εκδίκηση! Όταν το σύστημα σε ρημάζει και σε βιάζει άνευ όρων, κάθε μορφής εξουσία (πόσο μάλλον αυτή που οπλοφορεί για να επιβληθεί) γίνεται άμεσα εχθρός σου και θες να τον πατήσεις, έτσι για να νιώσει και αυτός πως είναι!

Παρόλα αυτά, δε μπορώ να μην αναφερθώ και στη δολοφονία δύο άλλων αστυνομικών οι οποίοι καταδίωκαν τρεις ληστές, που από ότι φάνηκε ήσαν εξαιρετικά επικίνδυνοι. Θύματα παντού λοιπόν και όσο και να μη συμπαθώ τους φέροντες σήμα, δε γίνεται να τους βάλω όλους στο ίδιο καζάνι. Δε μπορώ να γνωρίζω το εάν οι νεαροί που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος ήταν “μπάτσοι” ή αστυνομικοί, αλλά όπως και να έχει οι ακραίες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες από όπου και εάν προέρχονται. Το μόνο που φοβάμαι δυστυχώς είναι η από εδώ και στο εξής αντιμετώπιση που θα έχει το “σώμα” όταν θέλει να επιβληθεί. Γιατί άπαξ και μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε ούτως ή άλλως ενδοιασμός στον τραμπουκισμό, σκεφτείτε τι έχει να γίνει τώρα! Α, και για τα περί “ηρώων”, ανάθεμα εάν βαφτίστηκε ποτέ έτσι εργάτης οικοδομής, που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Η υπερβολή θα μας φάει στην Ελλάδα…

Κλείνοντας, θέλω να παραθέσω την εξής πληροφορία: η μοναδική περιοχή που ανέχεται ακόμα τους βουλευτές και τους υπουργούς είναι το Κολωνάκι. Θα μου πεις, είναι δυνατόν ο “Φίφης” και ο “Ριρής” να πάψουν να επιδεικνύουν τα ολοκαίνουργια τους Prada και να αφήσουν το esspressάκι (που στοιχίζει 5 ευρώ) για να γιουχάρουν έναν πολιτικό; Και όμως, όσο ζω, ελπίζω!

Δημοσιεύθηκε στις 07/03/11

ΥΓ απολύσεις, υπερωρίες άνευ αποδοχών και απειλές είναι πλέον τα χαρακτηριστικά του ιδιωτικού τομέα (ο οποίος συνήθως κρύβει τα προβλήματά του πίσω από δήθεν βραβεία ποιότητας) και ασχολούμαστε με το ποιος θα πάει στην Eurovision και για το εάν έπρεπε να πάρει Oscar ο “Κυνόδοντας”…

rocka35

Η παρούσα στήλη έχει ως στόχο την ψυχαγωγική ενημέρωση των αναγνωστών σε ότι αφορά τα κοινά, υπό ένα προσωπικό πρίσμα το οποίο δε συνάδει απαραίτητα με το σύνολο των συνεργατών του ROCKWAY.GR. Σε περίπτωση που κάποιος θίγεται από το εκάστοτε περιεχόμενο, παρακαλώ όπως προσπεράσει ή εκδηλώσει την ένστασή του με κόσμιο τρόπο μέσω του

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.