VEGAN MOSQUITOES: “Vegan Mosquitoes” EP

Το “αστείο” όνομα τους αδικεί, κατά τη γνώμη μου.

Το αθηναϊκό κουαρτέτο των Vegan Mosquitoes είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για να έχει ένα τέτοιο όνομα, αλλά εδώ που τα λέμε και το Beatles δεν ενθουσίαζε σαν τίτλος κανέναν.

Το συγχρονοποιημένο, 90s σε καταγωγή, alternative rock μου θυμίζει σχήματα σαν τους Guano Apes, Skunk Anansie και L7 και είναι τέρμα διασκεδαστικό. Αν και είναι ζωντανά ηχογραφημένο, η παραγωγή του είναι πολύ όμορφη για πρώτη προσπάθεια. Δεν φαίνεται να λείπει κάτι από το ακουστικό πεδίο και βγάζει την ένταση της στιγμής, που είναι αυτό που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν. Τρία κομμάτια, με όμορφες μελωδίες που σε ξεσηκώνουν, από ένα συγκρότημα που βγάζει αβίαστα τον προσωπικό του ήχο σε ένα τετριμμένο στυλ. Η φωνή της ηθοποιού Μαρτίνας Δημοπούλου είναι εξαιρετική, με πολύ καλή προφορά και σίγουρα, η σκηνική της παρουσία θα είναι μοναδική. Οι Vegan Mosquitoes είναι ένα δεμένο σχήμα, τόσο όσο τα καλοκαιρινά τσιμπήματα τις νύχτες με υγρασία.

Είναι ένα συγκρότημα που θα βάλω στην watchlist μου! Βάλε το fenistil στην τσέπη, αυτά τα κουνούπια κάνουν καλό…

622

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.