BLACK SABBATH: Κυκλοφορούν το "The Ultimate Collection" τον Οκτώβριο

Μια νέα συλλογή ετοιμάζονται να βγάλουν οι Black Sabbath, η οποία, όπως είναι λογικό, θα επικεντρώνεται στην περίοδο με τον Ozzy.

Τίτλος θα είναι απλά και λιτά, “The Ultimate Collection” κι αναμένεται στις 28 Οκτωβρίου μέσω της BMG.

Δείτε παρακάτω την tracklist της κυκλοφορίας…

CD Disc One track listing:

01. Paranoid
02. Never Say Die
03. Iron Man
04. Black Sabbath
05. Children Of The Grave
06. Fairies Wear Boots
07. Changes
08. Rat Salad
09. Sweet Leaf
10. War Pigs
11. Sabbath Bloody Sabbath
12. Hole In The Sky
13. Symptom Of The Universe
14. Spiral Architect
15. Rock ‘N’ Roll Doctor

CD Disc Two track listing:

01. Dirty Women
02. Evil Woman, Don’t Play Your Games With Me
03. A Hard Road
04. Lord Of This World
05. Into The Void
06. Behind The Wall Of Sleep
07. Snowblind
08. Tomorrow’s Dream
09. The Wizard
10. N.I.B.
11. Electric Funeral
12. Embryo
13. Killing Yourself To Live
14. Am I Going Insane
15. Wicked World
16. It’s Alright