JEFF SCOTT SOTO: "Beautiful Mess"

Σε ροκ, ποπ, funk μέχρι και soul φόρμες κινείται το νέο άλμπουμ του σπουδαίοιυ τραγουδιστή JEFF SCOTT SOTO που φέρει τον τίτλο “Beautiful Mess“.

O JSS ήταν ο βασικός τρα­γου­δι­στής στους εκπληκτικούς TALISMAN (δήλωσαν ότι δι­έ­λυ­σαν) ενώ έχει συμμετέχει στους Eyes, Kuni, Humanimal, Soul Sircus και για ένα φεγγάρι τραγούδησε και στους JOURNEY.

Φυσικά έγινε γνωστός ως ο πρώτος τραγουδιστής του μεγάλου Σουηδού κιθαρίστα Y.Malmsteen. Εξίσου σπουδαία στιγμή ήταν και η συμμετοχή του στη ταινία “Rock Star με τη σύνθεση του Sammy Hagar, “Stand up and Shout“.

Οι οπαδοί του στο “Beautiful Messδεν πρόκειται να ακούσουν τις σκληρές heavy μελωδίες των πρoηγούμενων άλμπουμ αλλά ένα μίγμα από Lenny Kravitz μέχρι και Beatles.

Το άλμπουμ ξεκινά με το εκρηκτικό “21st Century και την μπαλάντα Gin & Tonic Sky ενώ χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά είναι τα τραγούδια “Cry me a River“,το τρομερό “Mountain“, το “Bring It Home και το “Testify” καθώς και το άκρως Βeatl-ικο Kick It“.

Η αλλαγή κατεύθυνσης του Jeff Scott Soto σε ακόμα πιο εμπορικές μελωδίες δεν μας εκπλήσει απλώς περιμέναμε κάτι πιο παθιασμένο και σίγουρα κάτι πιο εμπνευσμένο.

Παρόλα αυτά όμως καταφέρνει να μας συγκινεί με την υπέροχη φωνή του και να μας ταξιδεύει στα δικά του ροκ μονοπάτια.


480