DEATHSTORM: “Blood Beneath the Crypts”

Το έχουμε ξαναπεί πως η High Roller ξέρει να διαλέγει διαμάντια κι αυτήν την φορά ο ήχος αφορά το Thrash Metal και μια μπάντα που ασπάζεται το oldschool προσωπείο του, όπως το μάθαμε από τους πρώιμους Kreator, Sepultura, Darkness και κατά κύριο λόγο από το πρώιμο ευρωπαϊκό Thrash.

Κατάγονται από την Αυστρία, από το 2007 λέγονταν Damage και το 2010 άλλαξαν το όνομά τους σε Deathstorm με το οποίο τους γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα. Φέτος έβγαλαν σε κυκλοφορία την δεύτερη επίσημη full lenght δουλειά τους με τίτλο “Blood Beneath the Crypts” με την οποία μας ξεκαθαρίζουν ότι είναι πιστοί στην underground φάση και δεν πάνε για την εμπορικότητα και την χλιδή.

Το νέο τους δημιούργημα μυρίζει Cult-ίλα, βρωμιά και καταγώγια. Είναι ένας true oldschool thrash metal δίσκος με οχτώ καρφιά μέσα του που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

Ταχύτητες καταιγιστικές, χυδαιότητα έκφρασης από τα εξοργισμένα φωνητικά, παρανοϊκά riff που δίνουν το έναυσμα στα τύμπανα για ασταμάτητο κοπάνημα και δισολίες ανατριχιαστικές που οδηγούν σε πολιτισμικό σοκ, κατάλληλες για ατελείωτο mosh pit κι επαναλαμβανόμενο stage diving.

Όπως και να το κάνουμε, τα παιδιά σκίζουν με όλη την σημασία της λέξης, είναι true και ευελπιστούμε να τους δούμε και κάποια στιγμή στην χώρα μας.

522

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.