LEGIONS OF WAR: “Honour to the Past” EP

Μετά από 2 ολοκληρωμένες δουλειές, ένα single και τρία demo, οι Σουηδοί Legions of War, σκέφτηκαν να τιμήσουν τα νιάτα τους και να βγάλουν ετούτο εδώ το EP με 5 διασκευές σε καλλιτέχνες και συγκροτήματα που τους άνδρωσαν στον χώρο της Metal μουσικής.

Η τετράδα από τα βόρεια, παρόλο που έχει Black-Thrash Metal ύφος, έκοψε κι έραψε 5 κλασικούς ύμνους του παρελθόντος ακριβώς στα μέτρα της, αποδίδοντας έτσι με κάθε επισημότητα τον όρο “διασκευάζω” κι όχι “απλά εκτελώ”.

“Hell Patrol” από Judas Priest, “Out in the Fields” από Gary Moore, “Walpurgis Night” από Stormwitch, “Killed by Death” από Motorhead και “Hellion” από W.A.S.P. είναι τα 5 άσματα που διασκευάζονται σε Thrash-Black κλίμακες, με ύφος πιο ψυχρό από αυτό που γνωρίζουμε και με πρωταγωνιστικό ρόλο τα ακραία φωνητικά του Zyklon στα οποία βγάζει όλα του τα σωθικά από μέσα…

Ενδιαφέρουσες όλες οι διασκευές στο σύνολο τους αλλά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να μπει κάποιος στον κόπο να αγοράσει αυτό το EP.

496

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.