ARRANGED CHAOS: “As Time Goes By…”

Οι Γερμανοί πιτσιρικάδες, είναι μια καλή περίπτωση στο χώρο του death metal, μιας και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, δείχνουν δεμένοι με ωραίες μουσικές ιδέες και πάνω απ’ όλα δε φοβούνται να πειραματιστούν!

Για παράδειγμα κρίνοντας από το εξώφυλλο και το τίτλο του cd τους, δε σου δίνει καμιά υποψία για το ότι πρόκειται για ένα death συγκρότημα! Αμέσως μετά τη στιγμή που θα πατήσεις το play στο cd player σου, ξεκινά μια εισαγωγή που πάλι δε σ’ αφήνει να καταλάβεις τι “παίζει”, ακόμη και ο τίτλος είναι αρκετά αφαιρετικός!

Αυτά όλα είναι βέβαια στα συν, αλλά δεν θα ζήσω ούτε αυτή τη φορά τη διαφορά στο χώρο του death, όχι πως οι Arranged δεν παίζουν καλή μουσική, αλλά δε πρωτοπορούν κιόλας! Πέρα από αυτό αξίζουν της προσοχής σας, μιας και κομμάτια όπως τα “Depending on a Change”, “Silent Moments”, “Unexpressed Truth” είναι μοναδικά και δουλεμένα καλά!

Οι Patrick Kuffner(drums), Claudius Herbst(guitar), Patrick Kuffner(guitar), Johannes Richter(bass guitar), και ο Felix Keissig(vocals), είναι οι υπεύθυνοι για το “χάος” που κρατάει για 35 λεπτά της ώρας! Το “At times goes by…”, θα σας κάνει να μη χάσετε το χρόνο σας καθώς η πλοκή του ξετυλίγεται, αλλά σίγουρα δε θα αλλάξει πορεία στη μουσική σας εμπειρία!

TRACKLIST: Intro
Depending on a Change
As Time Goes By…
Interlude
Denying Anger
Rigor Mortis
Silent Moments
Unexpressed Truth
War of Suicide
Own Decision
The Final Cut

450