PHASE REVERSE

Από τις πιο επιτυχημένες μπάντες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με πάμπολλες ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, οι Phase Reverse, υπηρετώντας με σύνεση και τσαγανό τη μουσική τους, έχουν θέσει γερές βάσεις για να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην εγχώρια μουσική σκηνή! Με αφορμή το live που θα δώσουν στις 17 Δεκεμβρίου στο Bat City για λογαριασμό των φίλων του Rockway.gr, κάναμε μια μικρή κουβέντα με το Γιάννη (κιθάρα), έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα πριν το party.

Καλησπέρα Γιάννη. Για αρχή, δώσε μας ένα μικρό βιογραφικό των Phase Reverse
Σαν μπάντα υπάρχουμε από τα τέλη του 2007 και σαν Phase Reverse το πρώτο άλμπουμ μας κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2009. Ο καθένας απο εμάς έχει τη δική του ιστορία σαν μουσικός και από τη στιγμή που βρεθήκαμε παρέα αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που πάντα γουστάραμε, που μας κρατάει σε ισορροπία και είναι η ίδια μας η ζωή . Γράψαμε μουσική και βγήκαμε στο δρόμο. Το 2009 ήρθε η πρόταση από την ΕCLIPSE RECORDS για την συμμετοχή μας σε ένα Compilation CD της εταιρίας στην Αμερική με το κομμάτι μας “Ι got your back” και αμέσως μετα η πρόταση από την ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ MUSIC για την κυκλοφορία του album . Κάναμε πολλές συναυλίες με αποκορύφωμα την περσινή “Phase One” Tour με πάνω από 40 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ενώ φέτος έχουμε ήδη ξεκινήσει την “Alive & Kicking” tour στην Ελλάδα και έπεται συνέχεια!

Πως πάει μέχρι στιγμής το ομώνυμο ντεμπούτο σας στην αγορά;
Πηγαίνει ανέλπιστα καλά για τα δεδομένα της εποχής και τα μηνύματα και η ανταπόκριση του κόσμου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μας έχουν εντυπωσιάσει!

Κάνετε αρκετά live σε Αθήνα και επαρχία! Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου εκτός Αθηνών;
Ο κόσμος ιδιαίτερα εκτός Αθήνας είναι απίστευτα εκδηλωτικός και διψάει για μουσική! Έχουμε περάσει φανταστικά όπου κι αν πήγαμε και νιώθουμε πως μέσα από τη μουσική μας έχουμε κάνει φίλους.

Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για ένα DVD;
Ναι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ ΜUSIC ένα live DVD με τον τίτλο “Phase One” που είναι από την περσινή περιοδεία μας.

Υπάρχουν σχέδια για επόμενη full length κυκλοφορία;
Το υλικό για το επόμενο album είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του έτοιμο και ελπίζουμε να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2011. Δεν εχει οριστει ακομα ημερομηνια της κυκλοφοριας του αλλα θα το μάθετε πολύ σύντομα!

Τι να περιμένουμε από εσάς στο party του Rockway στις 17 του μήνα;
Θα καεί το πελεκούδι!!! (γέλια) Να προετοιμάσετε τους σβέρκους σας !


241

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.