THE TEXAS CHAINSAW DUST LOVERS: “Me And The Devl”

Οκ, το Παρίσι δεν είναι κλασική καταγωγή για heavy rock/stoner μπάντα και για αυτό το λόγο, οι TTCDL δεν είναι αυτό το καθημερινό που ακούς.

Έχοντας μέσα τους τους Queens of the Stone Age, τους Clutch και άλλα groovy ή desert τέρατα, φλερτάρουν με Volbeat τρόπο το rock ‘n’ roll και ελαφρώς την americana.

To ντεμπούτο του παριζιάνικου κουαρτέτο ξεκινάει υπέροχα με το ομώνυμο κομμάτι και αμέσως με το δεύτερο “Dark Stuff” έχουν αρχίσει να φαίνονται όλα όσα περιγράφω παραπάνω.

To rock ‘n’ roll και americana στοιχείο ξεδιπλώνεται υπέροχα στο εκ των ομορφοτέρων του δίσκου, “Summer Spleen” και σε γενικές γραμμές, η δουλειά αυτή των TTCDL είναι ευχάριστη, ακούγεται όσο φρέσκια πάει και περιμένω ήδη την επόμενη τους κίνηση.

Το “My Lover of the Moon” φέρει ένα gothic συναίσθημα, που μετατρέπεται σε κάτι Danzig-οειδές στο “Doin no Harm”, το “Sleepwlaker” είναι πιο κοντά στην Clutch φιλοσοφία, ενώ το “The Town under the sun” είναι ένα soundtrack για spaghetti western (ακούγεται και ένα γλυκό banjo).

“Born Bad” και να και λίγο psychobilly στο μίγμα και τα 44 λεπτά τελειώνουν με μια power ballad με τίτλο “The Minute”.

Η παραγωγή είναι πολύ καλή, τα κομμάτια καλοδουλεμένα και η μπάντα φαίνεται πως έχει αυξημένη τη συνθετική ικανότητα.

Οι TTCDL έχουν όλα τα φόντα για να γίνουν γνωστοί. Πρώτο βήμα είναι να τους γνωρίσετε εσείς! Προσωπικά, τους λάτρεψα με την πρώτη ακρόαση!

472

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.