STEP ON THE GAS vol.1 LIVE NIGHT με SONIC PISTON, ROUTES OF NEPTUNE, YE SCURVY DOGS και RUSTY BONES

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκρήξεις σε πιστόνια, Μηχανές στο φουλ, Τσίτα τα γκάζια!
Σαββατο 9 Απριλίου οι Θεσσαλονικεις Sonic Piston μαζί με τους Routes of Neptune & Ye Scurvy Dogs Live sto BUMS,

After DJ SET για οσους γουσταρουν να κάτσουν και μετά το live και θέλουν παραπάνω δόση rock.

facebook event

Οι Sonic Piston
Δημιουργήθηκαν το 2011 και είναι πιο ενεργοί με την έλευση του νέου τους μπασίστα από τον Αύγουστο του 2014. Παίζουν Stoner Rock – Metal με κύριες επιρροές τους Planet of Zeus τους Nighstalker τους Down και τους Black Label Society. Έχουν εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές της πόλης, τελειώσαν μόλις την ηχογράφηση του πρώτου τους E.P. και από την 1 Απρίλη θα είναι διαθέσιμο.
https://www.facebook.com/Sonic-Piston-1595938137295939/?fref=ts

Routes of Neptune
Δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2010 από τον Gio και τον Chris4 με το όνομα Decay Greed. Σύντομα η σύσταση της μπάντας ολοκληρώθηκε με τους MiLoop στο μπάσο,τον Joni στα τύμπανα και τον Nick στα φωνητικά.Όμως μετά από 1,5 περίπου χρόνο,οι δρόμοι των Decay και του Nick χωρίστηκαν.Τον Φεβρουάριο του 2012 το κενό γέμισε ο Babis και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο: ”Electric Sound”. Μετά απο αρκετά live, τον Σεπτέμβριο του 2013,ο Gio αποχώρησε από τους Decay Greed για να πραγματοποιήσει το δικό του μουσικό όραμα,με αποτέλεσμα η μπάντα να γίνει και να παραμείνει μέχρι και σήμερα τετραμελή.
Αυτό ήταν και το σημείο καμπής τους,από το οποίο πέρασαν από το metal σε πιο rock/southern/stoner ήχο. Προς τα τέλη του 2014,λίγο πριν ξεκινήσουν οι ηχογραφήσεις του πρώτου τους full lenght album,αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα τους σε κάτι πιο ταιριαστό στο ύφος τους κι έπειτα από πολύ σκέψη κατέληξαν ομόφωνα στο σημερινό Routes of Neptune. Πολυδιάσταση μπάντα,καθώς ο καθένας τους έχει διαφορετικά ακούσματα, καταφέρνουν να βρουν κοινά σημεία στους Motorhead, Monster Magnet, Kyuss κλπ. Θα τους απολάυσουμε καθώς θα πίνουμε άλλη μία μπύρα.
https://www.facebook.com/RoutesofNeptune/?fref=ts

Οι Ye scurvy dogs
Μία μπάντα που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013 από τους Χρήστο στην κιθάρα και στα φωνητικά, Νίκο στο μπάσο και στα back vocals και Μάκη στα τύμπανα.Επηρεασμένοι από μέγαλα ονόματα της rock και metal σκηνής,όπως οι Motorhead, Bonamassa, Misfits κλπ, οι Ye scurvy dogs θα σας εντυπωσιάσουν με το μουσικό τους μίγμα από rock ‘n’ roll,blues και punk.Οι ίδιοι δηλώνουν : “Ye scurvy dogs are here to play r’n’r and drink beers”. Κι εμέις μαζί τους λοιπόν όσο θα τους απολαμβάνουμε επί τω έργω.
https://www.facebook.com/ysdogs/?fref=ts


Σάββατο 9 Απριλίου

BUMS – BlackBird Underground Music Stage

Doors open : 8:00 μμ

Damage : 6 euros + beer

Είσοδος απο Ακαδημίας 98-100 ή Κλεισόβης 5 (απο Θεμιστοκλέους, μέσα στη στοά, πλησίον πλατεία Κάνιγγος.

powered by:

FULLMOON STORE Rock street fashion

http://www.fullmoonstore.gr/
https://www.facebook.com/FULLMOON-STORE-Rock-street-fashion-278438852196322/

161