DEVILLE: “Make It Belong to Us”

2 χρόνια πέρασαν από την τέταρτη κυκλοφορία της τετράδας από το Μάλμε με όνομα Deville (“Hydra” review) και μεταπηδώντας στην Fuzzorama Records, σπίτι των Truckfighters, μας δίνουν και την πέμπτη, με τίτλο “Make it belong to us”.

Συνεχίζοντας να παίζουν heavy rock με desert QTSA καταβολές και μπόλικο Seattle rock, αυτή τη φορά είναι πιο alternative και οι επιρροές τους από Alice In Chains και Therapy? τους οδηγούν μπροστά.

Πολύ καλή παραγωγή με τον ήχο των τυμπάνων να είναι μοναδικός και να βοηθάει και όλα τα άλλα να ακούγονται σωστά και η γεμάτη όμορφα και χαμηλοκουρδισμένα riffs μουσική σε κάνει να θέλεις να τους πεις ευχαριστώ.

Τα τύμπανα είναι αυτά που κάνουν την εισαγωγή στο ομώνυμο κομμάτι που αποτελεί μια μοναδική περίληψη του τι θα επικρατεί στο υπόλοιπο του album και η φωνή είναι ακόμα πιο μεστή από πριν.

Κομμάτια όπως τα “Mind on Hold” με το όμορφο ρεφρέν του, η δυνατή Therapy? γεύση του “Lever”, το εξαιρετικά μελωδικό “Drive”, το αγαπημένο μου “Dying to Feel” και το χαλαρό “What Remains” που τελειώνει το δίσκο, φτάνουν και περισσεύουν για να κάνει τους φίλους του ήχου αυτού να χαίρονται.

Μια ακόμη πολύ καλή κυκλοφορία από τους Σουηδούς Deville που σε κάνουν να θυμάσαι το όνομα και να το αναγνωρίσεις όταν το ξανασυναντήσεις. Η κουκουβάγια έχει έξι μάτια και τα βλέπει όλα!

478

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2094 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.