ACID WITCH/ NUNSLAUGHTER: “Spooky” Split EP

Πούτσα, μπάφοι, Σατανάς.

Από αυτές τις 3 λέξεις και μόνο  μπορεί να καταλάβει  κάποιος  περί τίνος πρόκειται. Δεν σκοπεύω να αναλωθώ σε εκτενή  βιογραφικά σημειώματα ή  να αναφερθώ στη μέχρι τώρα μουσική πορεία της κάθε μπάντας, άλλωστε οι Nunslaugther την έχουνε μεγαλύτερη (τη δισκογραφία) με διαφορά, σε σχέση με εκείνη των Acid Witch.

Για όσους δε γνωρίζουν  κανένα απο τα προαναφερθέντα συγκροτήματα, η εν λόγω κυκλοφορία δεν αναφέρεται (μάλλον) σε αυτούς. Όσοι τους γνωρίζουν ήδη, ξέρουν ακριβώς τι να περίμενουν απο την κυκλοφορία του “Spooky”

To split ξεκινά με το “Evil” των Αcid Witch. Ψυχεδελικό “μπαφιασμένο” stoner doom death, που δίνει την σκυτάλη στο γνώριμο black- death-thrash-μπύρες-Σατανάς των Nunslaughter, που συμμετέχουν  με τα κομμάτια “Spooky Tales” και “A Sordid Past”, για να κλείσει με τους Acid Witch και με το “Fiends of Old”. Η θεματολογία γνωστή, ατμόσφαιρα B-Movie, Σατανάς και πάλι (κυκλοφορία Nunslaugther  είναι, τι θέτε ρε, τραγούδια για  αφράτα cupcakes!?).

Εξώφυλλο και συσκευασία άψογα ως συνήθως,  όπως μας έχει καλομάθει η Hell’s Headbangers, θυμίζοντας  εξώφυλλο Tales from the Crypt και Hammer Horror.

Οι πιστοί ξέρετε τι παίζει και θα τρέξετε, οι υπόλοιποι καθιίστε στα αυγά σας, αυτή η κυκλοφορία δεν ήταν για σας ούτως ή άλλως…

452