CHRISTIAN MISTRESS: “To Your Death”

Ας τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη. Τώρα που έχει μπει και η Relapse δυναμικά στο παιχνίδι, είναι ζήτημα χρόνου οι hipster-rockers να ανακαλύψουν ξαφνικά τη μαγεία του κλασσικού αγνού metal και αντί να πρήζουν τα παπάρια των DJ να παίξουν Ghost και Clutch πλέον θα ζητάνε Saxon και Angelwitch.

Οι Christian Mistress βέβαια μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν από μια τέτοια εξέλιξη, αφού είναι μια από τις λίγες καινούργιες μπάντες κλασσικού metal που εκτός από αξιόλογες έχουν και μια mainstream απήχηση και δεν τους ξέρουνε μόνο 50ρηδες με χαίτη.

Το “To Your Death” συνεχίζει εκεί που είχανε μείνει, με αγνό heavy metal εξ Αμερικής, σαν να μην πέρασε ποτέ η πρώτη πενταετία του 1980, παρέα με τα φιλαράκια τους, τους Castle και Dawnbringer. Οι επιρροές κλασσικά από Slough Feg μέχρι και Demon, τα φωνητικά της Christine Davis ότι πρέπει για τον ήχο δένουν άψογα με τους κιθαριστικούς καλπασμούς και τις δισολίες, πραγματικά δεν έχει νόημα να περιγράψω λεπτομερώς τον ήχο, όσοι έχετε έστω και περαστικά επαφή με κλασσικό μέταλλο την ξέρετε τη φάση.

Όσοι γουστάρετε ντένιμ, λέδερ, απ δι άιρονς, στεη χεβη κλπ επενδύστε άφοβα, οι Christian Mistress παραμένουν εγγύηση, και προετοιμαστείτε, έρχεται η ώρα που θα γίνετε μοδάτοι και θα αναρωτιέστε που ήταν όλοι αυτοί τόσο καιρό (hint, κάπου με πολλά καρό πουκάμισα και σημαίες του Νότου).

516

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.