DARK WITCH: “The Circle of Blood”

Οι αρκετές αλλαγές στο line up των βραζιλιάνων Dark Witch δε βοήθησαν το σχήμα και το αποτέλεσμα είναι ένα group που μετράει σχεδόν 15 χρόνια στο χώρο, να μετράει μονάχα τρία demo κι ένα full length το οποίο κυκλοφορεί φέτος.

Θα έλεγε βέβαια κανείς πως με τόσο διάστημα να μεσολαβεί, το υλικό που θα παρουσίαζαν οι Dark Witch θα ήταν περισσότερο δουλεμένο. Τελικά το “The Circle of Blood”, πέραν του ότι διαθέτει υλικό και από τα demo, ακολουθεί μια πεπατημένη που στο είδος του power metal έχουμε ακούσει τόσες φορές που πλέον, αν οι συνθέσεις δεν είναι “και γαμώ”, το νόημα χάνεται και η λέξη “αδιάφορο” είναι η επικρατέστερη. 

Εν ολίγοις, το ντεμπούτο των Dark Witch, παρότι όχι κακό, δεν έχει να δώσει τίποτα στο μέσο ακροατή, μιας και τα περισσότερα τα έχει ήδη λάβει εδώ και καιρό από καλύτερα και παλαιότερα συγκροτήματα.

Αρκετά τίμιο σε στιγμές του, αλλά πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, μια από τα ίδια, σε ένα ιδίωμα που ψάχνει απεγνωσμένα φιλιά της ζωής και όχι πεταχτά στο κούτελο.

534

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.