THE MACHINE: “Offblast!”

Τους είδαμε πέρυσι ζωντανά σε ένα γεμάτο Six Dogs και μας άρεσαν! Το Ολλανδικό τρίο The Machine επανέρχεται για έκτη φορά με ένα full length που θα συζητηθεί στα heavy space rock fora.

To “Offblast!” δείχνει και πάλι το πόσο ξέρουν οι τύποι να παίζουν αυτό το είδος και ξεκινώντας με ένα 16λεπτο jam σε κουρεύει με την ψιλή, αφού περνώντας από κάποια μαύρη τρύπα στην άλλη άκρη του γαλαξία προσγειώνεται στην πίσω αυλή σου.

Φαίνεται και πάλι το πόσο αγαπάνε εξίσου τον Jimi Hendrix και τους Kyuss, αλλά και το πόσο γουστάρουν να φτάνουν στα όρια του fusion.

Είτε είσαι geek/συλλέκτης, είτε φασαίος πρέπει να παραδεχτείς πως ακόμα και αν δεν είναι το πιο πρωτότυπο μουσικό εγχείρημα που έχει ακούσει το ανθρώπινο αυτί, ούτε είναι έτοιμο να συνοδεύσει ηχητικά βιβλίο του Aldus Haxley, κομμάτια σαν τα “Dry End” και “Off Course” δε θα σε αφήσουν αδιάφορο.

Οι The Machine κάνουν για πέμπτη φορά ότι έκαναν και τις προηγούμενες τέσσερις. Παίζουν καλή heavy rock μουσική με έντονο το στοιχείο της ψυχεδέλειας και σας προσκαλούν να ρίξετε κέρμα στην εσοχή και να απολαύσετε τα 50 λεπτά που προσφέρουν!

593

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2095 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.