IAN GILLAN: "Live In Anaheim"

Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο IAN GILLAN κάτι που φανερώνεται με την κυκλοφορία του dvd “Live in Anaheim” που έγινε το 2006 στην Αμερική.

Ο τραγουδιστής των DEEP PURPLE παρά τα χρονάκια του ερμηνεύει μοναδικά, τραγούδια τόσο από το προσωπικό του σχήμα αλλά και κομμάτια που δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ζωντανά όπως τα “Wasted Sunsets” και “Not Responsible” από τον εξαιρετικό δίσκο “Perfect Strangers“.

Ο γερόλυκος της ροκ μαζί με την εξαιρετική μπάντα που τον συνοδεύει παίζει φυσικά και δικά του τραγούδια με πιο μπλουζ διάθεση όπως τα “Hang me Out to Dry“, “No Worries“, “Moonshine“, “Men of War” αλλά και την υπέροχη εκτέλεση του “Bluesy Blue Sea” από τον δίσκο “Magic” και την συνθεση την συνυπογράφει και ο Janic Gers μετέπειτα κιθαρίστας των Iron Maiden.

Η έκπληξη του live ακούει στο όνομα του κιθαρίστα Michael Bradford που δίνει το δικό του χρώμα στα λίγα τραγούδια που συμμετέχει ως special καλεσμένος.

Βέβαια στο “Live in Anaheim” θα δείτε και θα ακούσετε και άλλα κλασικά τραγούδια των Deep Purple όπως τα “Smoke on the Water“, την υπέροχη μπαλάντα “When a Blind Man Cries” ενώ η συναυλία κλείνει με μια τρομερή εκτέλεση του “Knocking At Your Back Door“.

Στέφανος Ήμελλος

662