ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ: Παρουσιάζουν το νέο τους video single

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΟΠΥ

«ΑΠΩΛΕΙΑ» [Official Music Video]
EP: «Κούρασε η Φάση»

Κυκλοφορία: 22.05.2024
Music Video, Αθήνα,
Είδος: Punk-rock/ Rock

Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Music Video, για το κομμάτι “Απώλεια” ένα χρόνο μετά από το EP “Κούρασε η Φάση” [2023].

Όπως δηλώνει και ο τίτλος, το τραγούδι μιλάει για το συναίσθημα της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου.

Το videoclip σκιαγραφεί αυτά τα συναισθήματα μέσα από τα μάτια ενός νέου που χάνει ένα αγαπημένο του πρόσωπο μετά από έναν έντονο τσακωμό. Τις τύψεις που νιώθει ο ίδιος για το συμβάν και την σοκαριστκή συνειδητοποίηση ότι δεν θα ξανά δει ποτέ έναν κοντινό του άνθρωπο και δεν θα έχει την ευκαιρία να του δείξει την αγάπη και την εκτίμησή του. Το σκηνοθετικό βάρος δίνεται στις ενοχές που γίνονται εφιάλτες όταν κυριαρχεί η συναισθηματική αναστάτωση.

Η αντίθεση μεταξύ των όμορφων αναμνήσεων και του πόνου της απώλειας έχει στόχο να αναδείξει τις δύο – αντίθετες – πτυχές της διαχείρισης του κενού.

Director/Scenario: John Konini
Production: Κωνσταντίνα Πρόκου
Cameras: Μάνος Καλφατέλης & Γιώργος Μπουλμάνος
Acting: Νικόλας Παπαϊωάννου & Τάσος Τυρογαλάς
Montage: SCH

Music: ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ
Lyrics: Γιάννης Δελλής
Vocals / Lead Guitar: Γιάννης Δελλής
Rythm Guitar: Φαίδων Νούσης
Vocals / Bass: Γιάννης Βαλαδάκης
Drums: Ορφέας Λιακόπουλος

Ευχαριστούμε την φίλη μας, Κλαύδια, χάρη στην οποία ξεκινήσαμε αυτό το Project, όλους όσους συμμετείχαν στην παραγωγή, συγκεκριμένα τους: John Konini για την σκηνοθεσία και το σενάριο, την Κωνσταντίνα που βοήθησε στην παραγωγή, τον Μάνο και τον Γιώργο που ήταν στις κάμερες, τον Νίκο και τον Τάσο για τις ερμηνείες τους, τον SCH για το μοντάζ και την Βίβιαν για την βοήθειά της κατά τα γυρίσματα.

Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ είναι μια 4-μελής μπάντα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, στην Αθήνα και στοχεύει να δώσει έναν διαφορετικό ήχο στην ελληνική punk-rock σκηνή. Το όνομα μας είναι εμπνευσμένο από ένα παλιό σκονισμένο μπουκάλι λικέρ “ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ” που βρέθηκε (και δυστυχώς ανοίχθηκε) στο χωριό του drummer τους, στην πρώτη εκδρομή που έκαναν ως μπάντα.
Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από punk-rock συγκροτήματα των 90s και 00s (π.χ. Green Day και Offspring), αλλά και από εγχώρια rock συγκροτήματα (π.χ. Bad Movies, Ξύλινα Σπαθιά κ.α.).
Στις 31 Μαΐου του 2023 κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο “Κούρασε η Φαση” το οποίο έχει ξεπεράσει τα 35.000 streams στο Spotify. Έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις σε Stage στην Αθήνα, όπως το AN Club, αλλά και σε φεστιβάλ όπως το Mask Off Festival.

Επικοινωνία και χρήσιμοι σύνδεσμοι:
tserrybrandy@gmail.com
Τηλ: 6970424213, Ορφέας Λιακόπουλος

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7HDoUHK91VS4PhiJnwMDYl?si=sxJ2usxCRauTOCVTvaQqFg
Instagram: https://www.instagram.com/tserry_brandy/

64