KVLTIST: “Catechesis”

Οι Γερμανοί ορθόδοξοι μαυρομέταλλοι Kvltist, χωρίς να είναι άθλιοι, είναι όσο πρωτότυποι όσο οι περισσότερες 90s ταινίες του Λορέντζο Λάμας.

Ήξερες εκ των προτέρων ότι είναι αδιάφθορος μπάτσος ή κάτι παρεμφερές που οι κακοί θα του την στήσουνε και θα του φάνε την γυναίκα ή τον αδερφό και αυτός θα βγει στην παρανομία για να εκδικηθεί και να φέρει δικαιοσύνη στον κόσμο, προαιρετικά πάνω σε μια Harley. 

Μεταφράστε αυτό το concept σε μαυρομέταλλο και έχετε το “Catechesis”. Όλα είναι όπως ακριβώς τα περιμένετε, τα blast, η σατανίλα, τα απόκοσμα “τζιτζίκια” που έχουν κατακλύσει τον ήχο στην μετά Funeral Mist/ Deathspell Omega εποχή, “πνικτά” φωνητικά, αργά σάπια περάσματα, γιου νόου δε ντριλ. Εκτέλεση άνω του μέτριου, χωρίς όμως κάποια πρωτοτυπία ή κάτι να ξεχωρίζει ιδιαίτερα.

Κατά πόσο αξίζει να επενδύσετε εξαρτάται από το πόσο ταγμένοι και πωρωμένοι είστε με το είδος, και κυρίως, πόσο πολύ σας αρέσει ο Renegade;       

490

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.