Το πρόγραμμα της ενδέκατης ημέρας του Release Athens 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου θα ζήσουμε μια επική βραδιά με μερικά απ’τα μεγαλύτερα ονόματα του power και symphonic metal των τελευταίων δεκαετιών.

Headliners ένα απ’τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής σκηνής, οι Σουηδοί Sabaton, οι οποίοι έχουν καταφέρει με το μοναδικό τους στυλ και τα φαντασμαγορικά τους live shows, να θεωρούνται ένα απ’τα πλέον κλασικά ονόματα του power metal.

Περίοπτη θέση βέβαια στην ίδια λίστα, κατέχουν και οι Blind Guardian μια απ΄τις πιο πρωτοποριακές και επιδραστικές μπάντες του χώρου, με μια λαμπρή πορεία γεμάτη κλασικούς δίσκους και αξέχαστα τραγούδια.

Τέλος, έχουμε τους Epica, μια απ’τις πιο χαρακτηριστικές μπάντες του symphonic metal, με τη φοβερή Simone Simmons στα εντυπωσιακά φωνητικά που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σκηνής.
Το lineup συμπληρώνουν ιδανικά δύο εξαιρετικά συγκροτήματα, οι The Silent Rage και οι Enemy of Reality με την σοπράνο Ηλιάνα Τσακιράκη να ξεχωρίζει στα φωνητικά.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00.
17:25 / The Silent Rage
18:15 / Enemy of Reality
19:15 / Epica
21:00 / Blind Guardian
23:00 / Sabaton

Η προπώληση συνεχίζεται προς 50€, ενώ στο ταμείο το εισιτήριο θα κοστίζει 55€.
Εως αύριο Πέμπτη θα είναι διαθέσιμο και το συνδυαστικό διήμερο εισιτήριο μαζί με την ημέρα των Slipknot στην τιμή των 95 ευρώ (όφελος 20 ευρώ).

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

706