Το electronic pop duo των HVOB έρχεται στην Ελλάδα για ένα full band show

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Como Esta Events presents
HVOB Concert Tour Athens

Σάββατο 8 Απριλίου 2023 // Gagarin 205 // Αθήνα
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/hvob

Τα εισιτήρια κοστίζουν 24€ (περιορισμένη προπώληση) και 26€ (υπόλοιπη προπώληση).
Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Το electronic pop duo από τη Βιέννη της Αυστρίας περιοδεύει και πάλι ανά την υφήλιο, με αφορμή την κυκλοφορία του φοβερού νέου album “TOO” το 2022 και περνάει από την χώρα μας στις 8 Απριλίου, για μία μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205 της Αθήνας.

HVOB σημαίνει “Her Voice Over Boys”, υπονοώντας πιθανά την αισθαντικότητα της φωνής της Anna Müller, και το πως ζωγραφίζει soft-touch minimal μελωδίες πάνω από τα συναισθηματικά αδρανή, βιομηχανοποιημένα ηλεκτρονικά ηχοτοπία και beats που χτίζουν σε συνεργασία με τον επίσης υπερταλαντούχο μουσικό παραγωγό Paul Wallner, και που στην συγκεκριμένη περιοδεία υποβοηθούνται από την παρουσία live τυμπάνων, σε μία full band ερμηνεία της φοβερά ενδιαφέρουσας δισκογραφίας του duo.

Από την bottom-up αναγνώριση, σε ένα μοιραίο τρεντάρισμα των Soundcloud uploads τους, εκείνο τον Απρίλιο του 2012 και τις πρώτες εμφανίσεις στα festivals Urban Art Forms (Graz, Αυστρία) και Melt! (Γερμανία) λίγο αργότερα, μέχρι την κυκλοφορία του πέμπτου σε σειρά full album “TOO” την χρονιά που μας πέρασε, οι HVOB έχουν διαβεί έναν δρόμο γεμάτο πρωτοποριακό πειραματισμό, sold out εμφανίσεις και περιοδείες και οπτικοακουστικές εμπειρίες -καθώς projections και light shows συνοδεύουν πάντα τις συναυλίες τους- που τους έχουν καταστήσει ένα από τα πιο υποσχόμενα και ταχύτατα ανερχόμενα acts της all-things ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως.

Πότε ευχάριστα εύθραυστοι κι άλλοτε σκληροπυρηνικά ωμοί, οι HVOB αποτελούν ένα αμίμητο ηχητικό statement που ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα στο conceptual art και την χορευτική electronica, ενώ οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις κοινού και μουσικού τύπου συνηγορούν δίχως άλλο υπέρ του χαρακτηρισμού που τους έχει προσδοθεί ως κορυφαίων του είδους τους. Σε μία μοναδική once-in-a-lifetime συγκυρία, θα έχουμε την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουμε, ακριβώς την περίοδο στην οποία “συμβαίνουν” και να συνειδητοποιήσουμε ιδίοις όμμασι το γιατί τόσοι αναφέρονται στις ζωντανές τους εμφανίσεις ως σπάνιες, μυσταγωγικές, life-changing εμπειρίες. Άχαστο!

284