The recurring tour of the Weather Underground (Leg 1)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρώτο σκέλος μιας «επαναλαμβανόμενης» περιοδείας. Οι Weather Underground επισκέπτονται 3 διαφορετικές τοποθεσίες για να παρουσιάσουν τον δεύτερο δίσκο τους “the Recurring Trip of…”. Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο και Αθήνα.
Κάθε πόλη με την δική της ιστορία.
Στη Θεσσαλονίκη ηχογράφησαν τον πρώτο δίσκο τους “the Sad Story of…”. Κατά συνέπεια, η εξιστόριση του 2ου δίσκου στην πόλη που ξεκίνησε η δισκογραφική τους πορεία έχει ιδιαίτερη σημασία. Το φιλόξενο Krau λοιπόν, τους περιμένει στις 10 Μαΐου, μαζί με τους Church of Man και τους Ledge Fortcher.

Το Νάυπλιο είναι το μέρος που πλέον κατοικοεδρεύει εξέχον μέλος της μπάντας. Μιλάμε για το δεύτερο σπίτι των Weather! Έτσι, στις 17/05, η μπάντα θα ανέβει στην σκηνή του Μαύρου Γάτου για μια μπαροθεατρική εμφάνιση.

Το πρώτο σκέλος της περιοδείας καταλήγει στην Αθήνα, στο το de facto μέρος για βραδινές, σκοτεινές τελετουργίες, το Temple. Το Σάββατο 25/05 συγκεκριμένα, οι Weather, μαζί με τους Pissed-Off Kid θα καταθέσουν τσατισμένο underground εναλλακτικό rock σε ένα από τα πιο hot μέρη της συναυλιακής Αθήνας.
EVENTS DETAILS

Krau / Θεσσαλονίκη > https://shorturl.at/ajABX

Mavros Gatos / Ναύπλιο > https://shorturl.at/eJVX9

Temple / Αθήνα > https://shorturl.at/kNV15
Dive into The Weather Underground here
33