SUBFIRE: Κυκλοφορούν lyric video για το “Unbreakable” με την συμμετοχή του Ralf Scheepers (Primal Fear)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Αθηναίοι heavy/power metallers Subfire ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του τρίτου single/lyric video τους με τίτλο “Unbreakable”, που προέρχεται από το επερχόμενο τους άλμπουμ με τίτλο “Blood Omen”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2024 από την Symmetric Records.

Το lyric video έχει γίνει από τον Stefano Mastronicola (Trick Or Treat, The Silent Rage, Band Of Spice).

Το “Unbreakable” περιλαμβάνει επίσης μια guest εμφάνιση από τον Ralf Scheepers του Primal Fear!

Ο κιθαρίστας Γιώργος Λαρεντζάκης σχολιάζει για το “Unbreakable”“Αποδυναμωμένες οι δύο φατρίες από τους σκληρούς αγώνες του μοχθηρού σχεδίου του Σογκούν αλλά μη θέλοντας να τα παρατήσουν συγκεντρώνουν ότι δυνάμεις τους έχουν απομείνει και αναπτερώνουν το ηθικό τους για μία μάχη μέχρι εσχάτων! Δε μπορεί να λείπει το δεξί χέρι του αυτοκράτορα, ο Χατόρι, ο οποίος έχει σταλεί κρυφά για να ενημερώσει το Σογκούν για την έκβαση της μάχης και βεβαίως ο Sinner μας ο οποίος βρίσκεται εκεί και περιγράφει τη μάχη από τη δική του σκοπιά. Το τραγούδι με τίτλο “Unbreakable” αποθεώνει ο Ralf Scheepers με τη φανταστική ερμηνεία του!”

Μπορείτε να δείτε το video εδώ:

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης ένα lyric video για το τραγούδι “Samurai” και ένα audio single για το τραγούδι “Path Of The Assassin”. Το lyric video για το κομμάτι “Samurai” επιμελήθηκε ο Μάνθος Στεργίου/ManSter Designs (Σάκης Τόλης, Tardive Dyskinesia, On Thorns I Lay, Jinjer, Powerwolf).

Την παραγωγή και τη μίξη του άλμπουμ έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Bob Katsionis (Stray Gods, Warrior Path, ex-Firewind) ενώ το mastering έχει κάνει ο Νάσος Νομικός στα VU Productions.

Το εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει δημιουργηθεί από τον Αλέξη Αλιφραγκή aka Perverend SlumberSlut (Obduction, For A Dozen Matters, Goateatgod).

Τα κομμάτια που αποτελούν το Blood Omen” είναι τα εξής:

01. Tides Of Alibis
02. Rage Of Emotions
03. Samurai
04. Path Of The Assasin
05. Iga Land
06. Rise
07. Unbreakable
08. Black Edged Meitu
09. Hunter Of Dreams

Οι Subfire είναι:
George D Larentzakis / Guitars, Vocals
Rindra Rado / Bass
Veandok / Vocals
Elias K. / Drums

177