STONUS: Το νέο τους lyric video σε αποκλειστικότητα στο Rockway.gr

NEWS

Οι Κύπριοι heavy rockers Stonus κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album στις 6 Μαρτίου μέσω των Electric Valley Records και Daredevil Records.

“Φανταστείτε ένα υποθετικό σενάριο, αν υπήρχε ένα school of (desert) rock, όπου αντί του θεούλη Jack Black (όπως στην ταινία) στη θέση του καθηγητή υπήρχε ο “Θείος Brant”, τα μέλη της μπάντας θα ήταν από τους καλύτερους μαθητές, δεδομένης της υψηλής βαθμολογίας στο μάθημα της σύνθεσης κομματιών και της ενορχήστρωσης, ενώ θα είχαν ιδιαίτερα “ανεβασμένη” βαθμολογία και στο επιλογής μάθημα της “βοτανολογίας”. Και όλα αυτά γιατί καταφέρνουν να συνδυάσουν τα καλύτερα “συστατικά” από μπάντες-δασκάλους του ιδιώματος και να τα βάλουν με τέτοιο τρόπο και με την κατάλληλη “ποσόστωση” στην μουσική τους, χωρίς να ακούγονται σαν άλλη μία μπάντα-απομίμηση, και το σημαντικό, χωρίς να κουράζουν” έγραψε ο Βασίλης Χατζηβασιλείου (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική) για το ντεμπούτο album των Stonus, με τίτλο “Aphasia”.

To “Aphasia” ηχογραφήθηκε στα Wreck it Sounds σε παραγωγή και mastering του Γιώργου Λεοδή, ενώ το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Diego Soares. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε το lyric video του κομματιου “Awake”, που είναι δημιουργία της Έλενας Κοντέλα, αποκλειστικά στο rockway.gr.

Ακολουθούν η tracklist και το εξώφυλλο του album.

Intro (First Breath)
Awake
Aphasia
Mania
Nadir
Dead End
Ghost Town

Οι Stonus είναι οι:
Kyriacos Frangoulis – φωνή
Pavlos Demetriou – κιθάρα
Nicky Ray – κιθάρα
Andreas Aristides – μπάσο
Kotsios Demetriades – τύμπανα

Μπορείτε να προμηθευτείτε το album στα παρακάτω links:
http://bit.ly/2H7BKrQ (Red Vinyl)
http://bit.ly/3bqtbGr (50x LTD Gold Vinyl)
http://bit.ly/2SrraRu (25x Ultra LTD “Die-Hard Edition)
http://bit.ly/2uytDSp (Digital)

Facebook: https://www.facebook.com/stonerscy
Bandcamp: https://stonus-aphasia.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/stonus.band/

215