SKUMSTRIKE: “Execution Void”

ALBUM

Είδος: Crust Punk
Δισκογραφική: Caligari Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Φεβρουαρίου 2020

Δώσε λίγο, μάνα μου, να πάρω φόρα να κλωτσήσω τον χειμώνα στα @@.

Από το Μόντρεαλ επιτίθενται οι τρεις τύποι που αποτελούν τους Skumstrike, που παίζουν ένα όμορφο κράμα που κάνει το συνολικό crust τους θανατηφόρα εθιστικό. Τούπα-τούπα και D-beat ρυθμοί, εν μέσω κιθαριστικών μπλακμεταλισμών και φωνητικά που θυμίζουν τα πρώτα βήματα του AngelRipper με τους Sodom και τον Tom Gabriel Fischer τον καιρό των Hellhammer, να μπαίνουν στο σώμα του Quorthon στους πρώτους δίσκους σταθμούς των Bathory, αλλά θέλοντας να τραγουδήσουν ακόμη πιο αλήτικα. Βάλε στον υπολογισμό, θρασαριστά ξεσπάσματα και χαρντοκορικά beatdown και έχεις ένα ροντέο ακραίων ήχων στα ηχεία σου.

Κυκλοφορεί βεβαίως σε κασέτα, σε μόνο 150 αντίτυπα και νομίζω όποιος προλάβει, στο μέλλον θα μοσχοπουλήσει, αν και δεν νομίζω να του πάει καρδιά. Ένα σύντομο ξυλοκόπημα 5 κομματιών που θες να το ξαναμανακάνεις repeat, δυναμώνοντας ολοένα!

Το κείμενο διαβάζεται στην γρήγορη ταχύτητα των Skumstrike! AAAAAAAAAA!

Highlight: “Thousand Eyes”
Facebook: https://www.facebook.com/SKUMSTRIKE/
Bandcamp: https://skumstrike.bandcamp.com/


491

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.