SEREMENT: Παρουσιάζουν το album “Abhorrent Invocations”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφότου προηγήθηκαν τα σινγκλ “Stench Of Torment” και “Forging The Darkness”, οι Αθηναίοι blackened death metallers Serement κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Abhorrent Invocations” από τη Dolorem Records.

Ακολουθώντας την διάλυση των Blessed by Perversion, το νεοσυσταθέν σχήμα, διατηρώντας το κύριο μέρος του line-up του, κυκλοφόρησε το 2022 το EP “Deviation from God”. Πλέον έχοντας υπογράψει με τη γαλλική “Dolorem Records”, αλλά και με την υποστήριξη της μεξικανικής «Iron, Blood and Death Corporation», εναποθέτουν το νέο τους πόνημα, το οποίο αποτελείται απο 9 κομμάτια τα οποία συνδυάζουν στοιχεία από Blackened και old school Death Metal, βγάζοντας προς τα εξω μια σκοτεινή και βαριά ατμόσφαιρα.

Ο ήχος και το στυλ τους επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από την πιο σκοτεινή και επιθετική πτυχή του Death Metal genre, με τα ατμοσφαιρικά στοιχεία πάντα να παίζουν μεγάλο ρόλο σε κάθε κομμάτι του νέου δίσκου, συνδυάζοντας γρήγορα blast beats με βαριά grooves και στοιχειωτικές μελωδίες.

Το στιχουργικό περιεχόμενο αφορά ως επί το πλείστον, ένας συνδυασμό κοινωνικών θεμάτων, ειπωμένο μέσω μιας αφηρημένης ή σκοτεινής προοπτικής, που συνθέτουν μια διεστραμμένη και απόκοσμη αισθητική. Επίσης επικεντρώνεται στην ιδεολογία της αντίστασης σε οτιδήποτε καταπιέζει κάθε μορφή ζωής.

Η μίξη και το μάστερινγκ του “Abhorrent Invocations” έγιναν από τον Γιώργο Χριστοφορίδη στο Ignite Music Studio, και το artwork του δίσκου επιμελήθηκε ο Misanthropic-Art.

https://www.facebook.com/serement22

https://www.instagram.com/serement_band

https://serement.bandcamp.com/album/abhorrent-invocations

220