PurgeThem – The Fantastic Terrors – ASOMATA _ Live Saturday 20th April @ Nomads

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

⚡️ Σάββατο 20 Απριλίου  

👉 Nomads Athens (Ερμού 135, Μοναστηράκι)

❗ ΗΣΑΠ – Σταθμός Θησείο

❗ Metro – Σταθμός Μοναστηράκι

📍 Πόρτες : 20:30

✨ Συναυλία ξεκινάει μετά τις 21:00

🎟️ Είσοδος: 5€

Μια Live βραδιά με βαριές κιθάρες, παθιασμένα φωνητικά, drums grooves, ένα εκρηκτικό μείγμα alternative rock μελωδιών k n’ roll ενέργειας!

🔥 PurgeThem ⚡️

Οι PurgeThem ειναι μία τετραμελής numetal μπάντα από την Αθήνα. Με τους Μπαμπη στα φωνητικά, Σωκράτη τύμπανα, Μαρια στο μπάσο και Χρήστο στις κιθαρες,  από το 2023, στόχος τους είναι η δημιουργία original μουσικης ώστε να αφήσουν το δικό τους στίγμα στη numetal σκηνή. Δουλεύουν πανω σε δικό τους υλικό ενώ παράλληλα παίζουν γνωστές αγαπημένες διασκευές.

▶️ Links:

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=61557922912669  

IG : https://www.instagram.com/purgethem.official

🔥 The Fantastic Terrors⚡️

Οι The Fantastic Terrors ξεκίνησαν ως μια προσπάθεια να παιχτεί ακόμα πιο βαριά το πάνκικο ροκ’ν’ρολ των Misfits και ενώ όλα πήγαιναν προς το metal, προέκυψαν τα blues, ο Johhny Cash και πολλές άλλες επιρροές που οδήγησαν το group να δημιουργησει ένα μοναδικό ηχητικό μείγμα που δεν συναντάς συχνά. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2022 με τίτλο “Delta Punk”, μια μοναδική μουσική πρόταση στην Ελλάδα, που αντλεί έμπνευση από την ιστορία του rock με μια ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική του ήχου, διατηρώντας την ένταση των αμείλικτων retro στοιχείων από punk, blues, garage, metal, alternative και rock and roll.

Links:

FB: https://www.facebook.com/thefantasticterrors

IG : https://www.instagram.com/thefantasticterrors

🎸Asomata  🔥

 Η πολυεθνική παρέα των Asomata, θα παρουσιάσει το ντεπούτο EP τους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δυνατές κιθάρες,και μελωδίες που σου μένουν, μας υπόσχονται μια βραδιά βρώμικου rock ‘n’ roll με grunge διάθεση και heavy αισθητική.

Οι Asomata σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2023 και αποτελούνται απο τους: Jaan Kristjan Parn: Κιθάρα / Φωνή Theodore Papachristos:  Mike Papamichelakis: Μπάσο Laszlo Olaszki: Drums   

▶️ Links:

FB https://www.facebook.com/asomata.band

IG : https://www.instagram.com/Asomata.official/

Fb Event : http://www.facebook.com/events/783335326655731/

28