PORTRAIT: Νέο official video μέσα από το επερχόμενο “The Host”

3 χρόνια μετά το “”At One With None”, οι heavy metallers Portrait ετοιμάζοντια να επιστρέψουν με το νέο τους full length.

Τίτλος του θα είναι “The Host” κι αναμένεται στις 21 Ιουνίου μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “From The Urn ”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “The Host”:

  1. Hoc Est Corpus Meum (Intro) 
  2. The Blood Covenant 
  3. The Sacrament 
  4. Oneiric Visions 
  5. One Last Kiss 
  6. Treachery 
  7. Sound The Horn 
  8. Dweller Of The Threshold 
  9. Die In My Heart 
  10. Voice Of The Outsider
  11. From The Urn 
  12. The Men Of Renown 
  13. Sword Of Reason (The Steel Of Revenge) 
  14. The Passions Of Sophia 

Per Lengstedt – vocals
Christian Lindell – guitars
Karl Gustafsson – guitars
Fredrik Petersson – bass
Anders Persson – drums