PERFECT MESS: Live στη Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το δεύτερο δίσκο να καίει ακόμα και τις κριτικές στα ύψη, οι Perfect Mess οργανώνουν το ελληνικό τους tour και αυτή τη φορά θα κάνουν και στάση στο Eightball, για την πρώτη τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!
Στο νέο τους album κάνουν κατάθεση ψυχής, και μετά την πανδημία και την παύση στη μουσική σκηνή, αναμένουν σαν θηρίο στο κλουβί για να παρουσιάσουν και live τη νέα τους δουλειά.

Co-headliners, με επίσης παρουσίαση δίσκου, θα είναι οι Βολιώτες Minorfase, οι οποίοι αποτελούν αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό και καυτό χαρτί της μουσικής σκηνής του κάμπου.
Έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και φιλοξενήθηκαν ως πρόταση του μήνα Δεκεμβρίου 2018 στο Metal Hammer.
Στις 12 Δεκέμβριου του 2022 κυκλοφόρησε ο τρίτος πολυαναμενόμενος δίσκος τους με τίτλο No Place To Rest, ο οποίος περιλαμβάνει 10 tracks με την αστείρευτη ενέργεια που χαρακτηρίζει τον ιδιαίτερο ήχο τους και παράλληλα κυκλοφόρησε lyric video για το τραγούδι Odysseus!

Μαζί τους οι ντόπιοι Θεσσαλονικείς, Cargo Lift.
Με ήχο βγαλμένο από τα βάθη του σκληρού ήχου των 90’s και αρχές 2000, εργάζονται πυρετωδώς για να μας παραδώσουν τον δεύτερό τους δίσκο, στο πρώτο μισό του 2023.

Σε μια βραδιά με εναλλακτικούς ήχους heavy rock, grunge, prog, το μόνο σίγουρο είναι πως η σωτηρία είναι εδώ και μας καλεί στο Eightball!
Εφοδιαστείτε με αντοχή και όρεξη για ένα ξεχωριστό live από μπάντες που ξέρουν πολύ καλά αυτό που κάνουν!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/567801488211935/

209