OKWAHO “The Usurper Regime” Release Live Show / special guests: MASS CULTURE-BREEDING THE SHADOWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

An Club

OKWAHO
MASS CULTURE
BREEDING THE SHADOWS

Σκληρός και ακραίος ήχος που βρίσκει καταφύγιο το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, στο γνωστό υπόγειο των Εξαρχείων, με σκοπό να υμνήσει τονικές του doom / sludge / crust / post & black ηχοτόπιου!

Οι Okwaho, Mass Culture & Breeding The Shadows ξεβράζουν με ορμή και θράσος, τα πιο λασπώδη, σκοτεινά και έσχατα, μουσικά τους συναισθήματα, επιστρατεύοντας ότι καλύτερο διαθέτουν… Tον πόθο τους για δημιουργία, κόντρα στον φασισμό, την κριτική και την πολιτική καταστολή.

Doors open: 20:30
Starts: 21:00
DmG: 8€

Okwaho
Το blackened sludge/post-metal σχήμα από την Αθήνα, δεν έπαψε να δρα από το ξεκίνημα του εδώ και 10 χρόνια, τόσο μουσικά όσο και πολιτικά.

Κυκλοφόρησε το πρώτο του, ομότιτλο (doom/sludge) άλμπουμ το 2018. Φέτος κυκλοφόρησαν το “The Usurper Regime”, το οποίο και θα μας παρουσιάσουν την Κυριακή 19 Νοεμβριου στην σκηνή του An, που δείχνει μια πιο ακραία, αιχμηρή και αποφασισμένη πλευρά τους.

Πρόκειται για ένα άκρως πολιτικοποιημένο στιχουργικά άλμπουμ, που βρήκε στα black/post metal ηχοτοπία το ιδανικό πεδίο έκφρασης της κοινωνικής οργής και αγανάκτησης ενάντια στον φασισμό, την ξενοφοβία, τις πολιτικές καταστολής.

fb event

404