MEGAN VALENTINE: Παρουσιάζει το video single “Entry Plug”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Megan Valentine 

“ENTRY PLUG” – NEW Official Videoclip!

06.06.2024 !

Η Megan Valentine μπαίνει στη νέα της δισκογραφική εποχή και μας παρουσιάζει το σινγκλ της “ENTRY PLUG (エントリープラグ) “, την πρώτη γεύση από το δευτερο της EP «HIKARI ()» που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της παραγωγής.!!!

Πληροφορίες:

Το νέο σινγκλ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 06 Ιουνίου, μας θυμίζει τις pop-punk/emo διαδρομές της Μegan, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα, επικαλούμενο τις πιο βαριές από τις μουσικές επιρροές της τραγουδοποιού σε ένα δραματικό, αγωνιώδες κομμάτι, μαζί με ένα μουσικό βίντεο με τη Megan στην διεύθυνση της παραγωγής να φέρνει στο τραπέζι το εμπνευσμένο από τα Anime post-apocalyptic όραμά της.

Το βίντεο που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Αθήνα σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κουντουρά, ζωντανεύει έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Neon Genesis Evangelion, το Final Fantasy VII, καθώς και μια πρωτότυπη ιστορία που αναπτύχθηκε από τον κιθαρίστα της Megan, Tomas Eduardo, βασισμένη στο κεντρικό concept της Megan για το νέο τους EP.

Η Megan σημειώνει «Το ENTRY PLUG είναι ένα τραγούδι για το τραύμα, για εκείνα τα πράγματα που κουβαλάς μέσα σου καθώς μεγαλώνεις και πρέπει να μάθεις πώς να ζεις καθημερινά μαζί τους. Αναφέρετε σε τοξικές συμβιωτικές συνδέσεις που αναπτύσσει κανεις τοσο με τους άλλους οσο και με τον ιδιο του τον εαυτό. Υπάρχει δυσκολία στην ανθρώπινη οικειότητα, αλλά τελικά είναι οι σχέσεις μας που διαμορφώνουν την κοινωνική και συναισθηματική μας ανάπτυξη και το πώς φερόμαστε όταν συνδεόμαστε με άλλους στο μέλλον. Αυτό το τραγούδι για μένα, έχει να κάνει με την επιμονή και την υπέρβαση απέναντι στις αντιξοότητες. Είναι σαν να περπατάς σε μια εμπόλεμη ζώνη και όχι μόνο να επιβιώνεις, αλλά να καταφέρνεις, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, να δώσεις το τελευταίο χτύπημα που οδηγεί στη νίκη!».

Σχετικά με την Megan Valentine

Εκεί που η Pop-Punk συναντά το Μanga θα βρείτε την Megan Valentine.

Η τραγουδοποιός με καταγωγή από την Ζάκυνθο και 12 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας στο εξωτερικό,

έχει διαμορφώσει μία ζωηρή και δυναμική μουσική ταυτότητα μέσα από την οποία επικοινωνεί τα έντονα και άμεσα συναισθήματα που διακρίνουν τα τραγούδια της, με επιρροές που ξεκινούν από την έκρηξη της Pop-punk των 00’ και συναντούν την J-rock και Metal σκηνή καθώς και μεταγενέστερους melodic post-hardcore ήχους, πάντα συνοδευόμενα από concept εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα της πολύχρωμης Ιαπωνικής pop κουλτούρας, των Anime και των Manga.

Το 2017 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλεία “Wrong Side of the Road” μια συλλογή 5 κομματιών με ιστορίες βγαλμένες από το εφηβικό της ημερολόγιο, που πραγματεύεται τις δυσκολίες της ενηλικίωσης και ταξιδεύει από τον νεανικό ενθουσιασμό μεχρι την απώλεια και την αποδοχή της.

Μετρώντας εμφανίσεις σε underground μουσικές σκηνές και Αnime/J-fashion events του Λονδίνου απο το 2011 μεχρι το 2018, καθως και δύο ακουστικά live sto Τόκιο της Ιαπωνίας το 2016, η Megan επιστρέφει στην Αθήνα για να συσταθεί στο ελληνικό κοινό και με παλιές και νέες συνθέσεις της πού έχουν σκοπό να μιλήσουν στην καρδιά κάθε Emo παιδιού, όσο χρονών κι αν είναι!

🔗Links:

https://linktr.ee/meganvalentinemusic

202