CONVERGE: “All We Love We Leave Behind”

Ότι και να βγάλουν αυτά τα παιδιά θα είναι εξαιρετικό, τελεία και παύλα!

Από την πρώτη μου επαφή μαζί τους μέσω του “Petitioning the Empty Sky” ήξερα πως αυτή η μπάντα έχει μέλλον. Η επιτυχία του “Jane Doe” με επιβεβαίωσε, ενώ η συνεχόμενη υψηλού (δισκογραφικά) επιπέδου παρουσία τους είναι κάτι που έχει κερδίσει ολοένα και περισσότερους πιστούς στο κολασμένο τους hardcore/ mathcore. Βασικά, πείτε όπως θέλετε… Οι τύποι άλλωστε είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

Καταιγιστικό το “All We Love We Leave Behind” και συνάμα ότι πιο άμεσο και τραχύ έχουν παρουσιάσει οι Converge εδώ και χρόνια. Σε πιάνει από το λαιμό, σε πάει πέρα δώθε και εκεί που νομίζεις πως μπορεί και να σε αφήσει να ανασάνεις, έρχεται νέο κύμα ωμότητας το οποίο σε (συνε)παίρνει και σε σηκώνει μέχρι να τελειώσει επίσημα ο δίσκος.

Είναι δεδομένο πως θα “παίξει” σε πολλές λίστες φέτος (όπως κάθε φορά που κυκλοφορούν κάτι άλλωστε). Οι fan να ξέρουν πως έχουν να κάνουν με έναν άκρως τσαμπουκαλίδικο δίσκο με χύμα διάθεση. Όσοι δεν ασχολείστε με το άθλημα, μείνετε μακριά γιατί μπορεί και να ματώσουν τα αυτάκια σας…

599

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.