MAMMOTHFEST 2024: Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Made of Stone productions proudly present:

MAMMOTHFEST 2024

11-13 OCTOBER 2024 | MYLOS AREA, THESSALONIKI

Mammothfest is back! Bigger, better, smarter!

Μετά από μικρή απουσία, χάριν ανασύνταξης, αναδιάρθρωσης και προετοιμασιών, το Mammothfest, επιστρέφει στη νέα έδρα του, ή μάλλον αυτήν που πάντα είχε! Το φεστιβαλικό δημιούργημα της Made of Stone Productions, έχοντας πραγματοποιήσει δύο επιτυχημένες διεξαγωγές εν μέσω πανδημίας, στο υπαίθριο θέατρο του Ακοντίσματος, έρχεται στην Θεσσαλονίκη, στην ωριμότερη μέχρι στιγμής εκδοχή του και ξεδιπλώνεται στον Πολυχώρο του Μύλου!

Σε ένα τριήμερο γεμάτο κορυφαίες συναυλιακές εμφανίσεις από όλο το φάσμα του εναλλακτικού, σκληρού και ακραίου ήχου, με σχήματα από Ελλάδα και εξωτερικό, σε multiple stages, συνοδεία side events και πολυποίκιλων εκπλήξεων, το Mammothfest φιλοδοξεί να αναδειχτεί στο επόμενο -ίσως και πρώτο πραγματικό- μεγάλο rock / metal festival της Βορείου Ελλάδος.

Buckle up, get your sh*t ready and be prepared! Το Mammothfest φέρνει την αλήθεια του ήχου που αγαπάμε, το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου, στον Πολυχώρο του Μύλου στην Θεσσαλονίκη και δεν θα λείψει κανένας!

Η προπώληση των early bird εισιτηρίων έχει ξεκινήσει σε πολύ περιορισμένη ποσότητα, στην δαιμονική τιμή των 66,6€, ενώ την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα της φετινής διοργάνωσης! Με την αγορά αυτών των πρώτων προνομιακών εισιτηρίων θα παρέχεται και ένα discount code ανά παραγγελία, που θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά και θα δίνει έκπτωση στην αγορά του official Mammothfest merchandise, κατά τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Unleash the Beast in the North!

#1 Οι Ulcerate στο MammothFest 2024 !

Όταν το παραδοσιακό death metal χρειάστηκε να βγει από το καλούπι του για να βρει το δρόμο του στον 21ο αιώνα, πάτησε με το ένα πόδι στην κληρονομιά του και με το άλλο σε μια χούφτα οξυδερκείς ήρωες.

Οι Νεοζηλανδοί Ulcerate σηκωσαν από το 2000 και μετά το φορτίο που τους αναλογούσε, οδήγησαν την αγαπημένη τους μουσική σε ακόμα πιο technical και obscure αλλα και black μονοπάτια και μέσω της βιομηχανικής ακρότητας και της αξιοπρόσεκτης κατάρτισης τους, είναι χωρίς καμία αμφιβολία στην πρώτη γραμμή μιας ολόκληρης εποχής.

#2 Οι Thy Catafalque στο MammothFest 2024 !

Την τελευταία 20ετία, η μπάντα που έκανε τα πρώτα της βήματα στην Ουγγαρία, μονοπωλεί με την παρουσία της τις συζητήσεις γύρω από την avantgarde πλευρά του σύγχρονου black metal.

Το ιδίωμα που διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο με τα πιο πολυσχιδή και ενδιαφέροντα πράγματα που συνέβησαν στο ευρωπαϊκό metal, βρίσκει στο σχήμα του Tamas Katai την πλέον ευρηματική και ενδοσκοπικά βίαιη απεικόνιση που απαιτείται, ώστε να αναζωογονείται συνεχώς με άρτια και μισανθρωπική σκοτεινή τέχνη.

Αυτή είναι η πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα!

#3 Οι Truckfighters στο MammothFest 2024 !

Μια ιστορία ολόκληρη, γραμμένη σε stoner αυλάκια.

Οι αγαπημένοι Σουηδοί έχουν στρώσει το μισό δρόμο για όλο το doom/stoner/psychedelic ρεύμα που κυριαρχεί από τις αρχές του αιώνα και έχουν όλα τα παράσημα για να το αποδείξουν.

Αθάνατα κομμάτια, ασυγκράτητο groove, μανιακούς followers και όση χαμηλοκουρδισμένη τέχνη μπορεί να αντέξει κάποιος.

Μπάντα-εγγύηση σε κάθε της εμφάνιση, 20+ χρόνια να γράφουν χιλιόμετρα επί σκηνής και μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα riffs της κλασικής rock ιστορίας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

226