LACED IN LUST: “First Bite”

ALBUM

Είδος: Hard Rock
Δισκογραφική: Rockshots Records
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Φεβρουαρίου 2021

Εδώ είμαστε! Πονηρό όνομα, glam εξώφυλλο και υποσχέσεις για αμαρτωλές νύχτες! Φαίνεται ότι οι Αυστραλοί sleaze rockers, Laced in Lust, έχουν ωραίες ιδέες, μένει να δούμε αν το ντεμπούτο τους “First Bite” έχει την κατάλληλη “μουσική αλητεία” για να μας ξεσηκώσει, ειδικά τώρα που έχουμε να κάνουμε μια καλή μπαρότσαρκα εδώ και μήνες.

Σαν μπάντα οι Laced in Lust δεν είναι τίποτα νέοπες, αλλά υπάρχουν από το 2012 και έχουν φάει τις rock σκηνές της Αυστραλίας με το κουτάλι. Έχουν κυκλοφορήσει τρία EPs, τα “Party’s Over” (2016), “Firing Lines” (2014) και “Fire” (2012) και έχουν παίξει με γνωστά ονόματα όπως Crashdiet, Fear Factory, Gloryhammer, Tygers of Pan Tang και Status Quo. Το υλικό του “First Bite” χωρίζεται σε δύο μέρη. Ως επί το πλείστον τα περισσότερα κομμάτια τιμάνε τη sleaze σκηνή, έχουν την αίσθηση του live, είναι πιασάρικα και υμνούν το ωραίο φύλο. Ειδικά τα “Hot Tonight”, “Hard In This Town” και “Black Heart Murder” είναι “δυνατά” κομμάτια. Από την άλλη όταν αποφασίσουν να κατεβάσουν ρυθμούς, βγάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, με τα τραγούδια “Your Name”, “Firing Lines” και “Sunrise” να μου θυμίζουν Βρετανικές ροκ μπάντες. Επίσης το “I Remember When I Was Young” έχει ένα punk αέρα, και τους πηγαίνει αρκετά καλά και αυτή η κατεύθυνση. Σαν μπάντα είναι αρκετά “δεμένη”, βγάζουν ενέργεια και δείχνουν ότι γουστάρουν πολύ αυτά που παίζουν.

Οι Laced in Lust σίγουρα δεν είναι οι νέοι Skid Row, αλλά τα τραγούδια τους είναι μια χαρά και σίγουρα θα ήθελα να τους δω σε κάποιο rock club, στο μέλλον. Το “First Bite” είναι ένα δισκάκι που ακούγεται αρκετά ευχάριστα και είναι ένα καλό ξεκίνημα για τους συμπαθείς Αυστραλούς.

Facebook: https://www.facebook.com/LacedInLust/

642

Avatar photo
About Πελοπίδας Χελάς 285 Articles
Γεννημένος τη δεκαετία του 80 έφαγε την πετριά με την σκληρή μουσική όταν στη τρυφερή ηλικία των 10, ένας συμμαθητής του από το σχολείο του έγραψε δυο κασέτες που του άλλαξαν όλη τη ζωή. Στη μια κασέτα ήταν γραμμένο το “The Number of the Beast ” και στην άλλη το “Master of Reality ”. Έκτοτε, η μουσική μπήκε για τα καλά στη ζωή του και μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια, αλλά η καψούρα του για το metal παραμένει αμείωτη. Επίσης λατρεύει το διάβασμα, παίζει μανιωδώς video games και δεν λέει ποτέ όχι για κανα μονάκι σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ.