GOATWHORE: “Angels Hung From The Arches Of Heaven”

ALBUM

Είδος : Extreme metal
Εταιρεία : Μetal Blade Records
Ημερομηνία : 7 Οκτωβρίου 2022

Έχουμε τους Goatwhore με το black/thrash/death κράμα τους. Ένα extreme metal υβρίδιο διόλου κακό, αλλά και όχι κάτι πρωτότυπο που θα σε πιάσει από το σαγόνι και θα σε κατεβάσει κάτω, δηλαδή ό, τι θέλουμε από από το extreme metal.

Στερεοτυπικό αλλά καλό, με κλασσική black metal riff-ολογία. Την πρώτη καλή στιγμή του δίσκου την βρίσκουμε στο “The Bestowal Of Abomination”, τίποτα καινούργιο βέβαια, μα παλιό παιγμένο καλά. Το “Death From Above” μπαίνει με μία πολύ επιθετική φόρμα, αρκετά καλό black thrash, όχι κάτι για να πεθάνουμε, αλλά θα το ξανακούσουμε, τουλάχιστον όσοι γουστάρουν αυτόν τον ήχο. Στα ίδια μονοπάτια με το “Death From Above” κινείται και το έβδομο τραγούδι του δίσκου το “Victory Is The Lighting Of Destruction” ένα καλό black/thrash τραγούδι.

Γενικά δεν μιλάμε για δίσκο που άλλαξε κάτι, στους φανς του είδους θα αρέσει για μια δύο ακροάσεις, ίσως περισσότερες. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν ανακάλυψαν την Αμερική και ούτε έπαιξαν κάτι πρωτότυπο. Μία συνταγή ήδη πολυεφαρμοσμένη και τέλος. Πέρασα άσχημα; Όχι, έμαθα κάτι νέο; Επίσης όχι.

Το “Nihil” ξεχωρίζει, το “Death From Above” που μιλάει για τις “μάγισσες της νύχτας” δηλαδή το 588ο σύνταγμα, αέρος εδάφους, γυναικών βομβαρδιστικών της σοβιετικής ένωσης. Γενικά ένας καλός black metal (κυρίως) δίσκος, αλλά όχι κάτι να τρελαθούμε. Ο δίσκος κλείνει με ένα Dissection-ινιστικο τραγούδι το “And I Was Delivered From The Wounds Of Perdition” καλούτσικο, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Μέχρι εκεί έφτασε ο δίσκος.

Facebook : https://www.facebook.com/groups/18515762112
Instagram : https://www.instagram.com/goatwhorenola/
Twitter : https://twitter.com/goatwhore_nola

501

Avatar photo
About Χριστόφορος Τριήρης 30 Articles
Γέννημα-θρέμμα των 00ς (με ότι συνεπάγεται αυτό), λάτρης του punk και του -core - από όπου και να προέρχονται-, του ρεαλισμού και της πολιτικής φιλοσοφίας. Πλέον και wannabe "κριτής" του ακραίου ήχου, θα πάει πολύ καλά αυτό, μπορεί και όχι. Δεν μας ενδιαφέρει όμως.