ELURRA: “Die Herrschaft der Sonne”

ALBUM

Είδος:RABM
Δισκογραφική: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημ. Κυκλοφορίας: 1 Φεβρουαρίου 2021

Οι Γερμανοί Elurra είναι μια μπάντα που ανέκαθεν συμπαθούσα, προφανώς λόγω της επιμονής τους να βάλουν το left πίσω στο left hand path, αλλά και γιατί μουσικά είχαν πάντα προοπτικές για κάτι πραγματικά αξιοπρόσεκτο.

Και να λοιπόν που οι προοπτικές αυτές αποφάσισαν να ανθίσουν, μετά το αξιόλογο “Von Feuer und Erde” του 2018, το “Die Herrschaft der Sonne” έρχεται να γυαλίσει και να τελειοποιήσει το σκοτεινό και ατμοσφαιρικά μινιμαλιστικό μαυρομέταλλο τους. Σε παραδοσιακές φόρμες με συντηρητικές ταχύτητες και σκανδιναβικές επιρροές , χωρίς κάτι το πολύ φαντασμαγορικό, η μουσική τους παρόλα αυτά είναι καλοδουλεμένη στο έπακρο και συμπυκνωμένη σε λίγες αλλά to the point συνθέσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο όσους αγαπάνε το μαυρομέταλλο τους λιτό και πατροπαράδοτο.

Απλά τα πράγματα, οι Elurra δεν ξανα-ανακαλύπτουν τον τροχό ούτε χαράζουν νέα μουσική πορεία, αλλά παραμένουν εξαίρετοι σε αυτό που κάνουν, και σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της black metal σκηνής, δεν μασάνε να πάρουν θέση και να πουν ποιοι και τι είναι στα ίσα. Από μένα ένα μεγάλο ναι, κι ας μην είναι υποψήφιοι για βραβείο πρωτοτυπίας.

Facebook: https://www.facebook.com/elurraband
Bandcamp: https://elurra.bandcamp.com/album/die-herrschaft-der-sonne

966

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.