CHECK THESE OUT

75

Check these out:

Οι Σουηδοί power metallers Majestica έδωσαν στη δημοσιότητα ένα digital live single δυο κομματιών με τίτλο “Above The Sky In Tokyo” που βγήκε στην αγορά μέσω της Nuclear Blast Records το οποίο ηχογραφήθηκε πριν την πανδημία. Δείτε το video για το ομότιτλο “Above The Sky In Tokyo”.

Facebook: https://www.facebook.com/Majesticametal/

Oι Γερμανοί metalcorers Defocus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου τους album “In The Eye Of Death We Are All The Same” μέσω της Arising Empire στις 2 Ιουλίου και δημοσιοποίησαν το video για το single “Disease”.

Facebook: https://www.facebook.com/defocus

Οι Άγγλοι metalcorers TheCityIsOurs παρουσίασαν το video για το single “Death Of Me” από το επερχόμενο album “Coma” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω της Arising Empire.

Facebook: https://www.facebook.com/TheCityIsOursUK/

Η Reaper Entertainment Records έδωσε στη δημοσιότητα το video για το single “Nightly Beast Mode” των Γερμανών death metallers Kambrium από το album “Synthetic ERA” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου.

Facebook: www.facebook.de/Kambrium

Ο Toby Hitchcock, τραγουδιστής των Αμερικανών hard rockers Pride Of Lions, κοινοποίησε το single “Tonight Again” από το επερχόμενο solo LP “Changes” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου από την Frontiers Music Srl.

Facebook: https://www.facebook.com/tobykhitchcock

Crypta, ένα νέο γυναικείο death metal σχήμα με έδρα την Ολλανδία και τη Βραζιλία, ντεμπουτάρουν με το album “Echoes Of The Soul” μέσω της Napalm Records στις 11 Ιουνίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video για το single “Dark Night Of The Soul”.

Facebook: https://www.facebook.com/cryptadeath/

Ο Alirio Netto, τραγουδιστής από τη Βραζιλία, έδωσε στη δημοσιότητα το video για το single “All Things Must Pass” από το επερχόμενο ομώνυμο solo LP το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου από την Frontiers Music Srl.

Facebook: https://www.facebook.com/nettoalirio/

Οι Άγγλοι metallers Urne παρουσιάζουν το video για το single “The Palace of Devils & Wolves” από το debut LP “Serpent & Spirit” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου μέσω της Candlelight Records.

Facebook: https://www.facebook.com/urneband/

796