CADAVER: “D.G.A.F.”

EP

Είδος: Death Metal
Δισκογραφική: Nuclear Blast
Ημ. Κυκλοφορίας: 17 Απριλίου 2020

Πρέπει να είμαι σύντομος, αλλά ακριβής, όπως ακριβώς είναι και η μικροσκοπική επιστροφή των Νοβηγών Cadaver. 16 χρόνια μετά το τέταρτο full length τους “Necrosis”, οι Cadaver επιστρέφουν για να μας υπενθυμίσουν πως υπάρχουν ακόμα, προϊδεάζοντας μας για το επερχόμενο τους ολοκληρωμένο album.

Αν έχετε ξεχάσει περί τίνος πρόκειται, να πούμε πως οι Cadaver είναι κοινωνοί του πατροπαράδοτου death metal, με τη συνεργασία τους με τον Jeff Walker στο ομώνυμο τραγούδι, να επιστεγάζει την μουσική τους καταγωγή. Μουσική πολλών ταχυτήτων, με συνεχείς αλλαγές ρυθμού και μελωδίας, εξαιρετικά solos, μοναδικές ντραμιστικές ερμηνείες που εννοείται πως περιλαμβάνουν και αστραπιαία blast beats, σε έναν συνδυασμό που αν αναπτυσσόταν σε περισσότερα tracks, θα γινόταν κάτι που θα θυμόμασταν για καιρό.

Άλλωστε οι κύριοι αυτοί δεν είναι τίποτα τυχαίοι. Μοναδικό μέλος της αρχικής σύνθεσης είναι ο Anders Odden (μπασίστας των Satyricon την τελευταία δεκαετία), έχοντας νέο συνοδοιπόρο των κατεδαφιστή τυμπάνων Dirk Verbeuren (πρώην-Soilwork, νυν-Megadeth). H παραγωγή είναι σύγχρονου χαρακτήρα και έτσι, όλα όσα αποτελούν το “D.G.A.F” είναι υψηλοτάτου επιπέδου, με το εξώφυλλο να είναι λίγο πρόχειρο, αφού μοιάζει περισσότερο με άπλυτη συκωταριά που προορίζεται για την αναστάσιμη μαγερίτσα.

Μικρό στο μάτι, μεγάλο στο…ηχείο! Ανυπομονούμε να ακούσουμε το νέο τους album όταν εκείνο έρθει κοντά μας!

Facebook: https://www.facebook.com/cadavertheband
Instagram: https://www.instagram.com/cadavertheband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3jXKuyWNGa8hUPsnrblyl7

612

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.