ORANGE GOBLIN: “Healing Through Fire”

Η μπαντάρα που ακούει στο όνομα Orange Goblin δύο χρόνια μετά το εξαιρετικό A Eulogy For The Damned επανέρχεται στο προσκήνιο με μία μάλλον αχρείαστη κυκλοφορία.

Βασικά δεν πρόκειται για τίποτα καινούργιο. Απλά η εταιρεία επανεκδίδει το άψογο “Healing Through Fire” και βάζει μέσα και δύο live εκτελέσεις για να δικαιολογήσει την κυκλοφορία.

Η παραγωγή είναι ίδια και απαράλλαχτη και το μόνο που διαφοροποιεί την επανακυκλοφορία από το original είναι τα δύο κομμάτια που προστέθηκαν και τα οποία είναι τα “The Ballad Of Solomon Eagle” και “They Come Back” ηχογραφημένα live σε εκπομπή του BBC τον Αύγουστο του 2007. Εξαιρετικός ήχος και άψογη εκτέλεση όπως αναμένονταν.

Είναι αποδεκτό ότι το “Healing Through Fire” πρόκειται για δισκάρα και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να το προμηθευτούν μπορούν να το κάνουν τώρα που περιέχει και τα bonus δωράκια. Για την ιστορία να πούμε ότι το εν λόγω album πρόκειται για το πρώτο και τελευταίο που βγήκε μέσω της Sanctuary Records.

Η εν λόγω επανακυκλοφορία θα βγει στην αγορά από την Candlelight Records σε CD και χρωματιστό βινύλιο. Κάτι καινούργιο από τους Orange Goblin αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο της χρονιάς που διανύουμε. Μέχρι τότε απλά αναμένουμε.

553

Avatar photo
About Νίκος Τόλης 183 Articles
Η ζωή του όλη συναυλίες μουσικές και πάλι πίσω. Από μικρός στα σανίδια, στα backstages και στα dj booths, μετράει πολλές σελίδες μουσικού ρεπορτάζ σε sites, zines, έντυπα και δηλώνει περήφανος συντάκτης στο Rockway από το 2011. Ύστερα από χρόνια περιπλανήσεων στην υφήλιο, διαμένει πλέον στη γενέτειρα του, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το ταξίδι του, πάντα φυσικά μετά μουσικής.